Nu har jag hittat......Hej vänner det var ett tag sedan vi hörde av varandra. Så här lagom till säsongsskiftet är jag nu tillbaka här på rusta upp!! Hösten är på ingång och sommaren känns som att den är förbi... Jag har saknat er vänner jätte mycket och kommer försöka ta igen all tid jag kan med er nu under hösten som jag har missat.. Hur mår ni alla? Vad har ni haft för er under den sista tiden?? Kommer ni i håg mig??
Här hemma har tiden sprungit i väg på både gott och ont! Jag har hunnit jobba en månad vilket har varit så roligt!! Jag har haft en regning semester med familjen som har varit så välbehövd och försökt att tagit igen tid med gamla vänner. Sen skall vi inte glömma alla renoveringar heller som har på börjats och vissa även till och med hunnits avslutats här hemma under blogg uppehållet..
Det har även hänt lite personliga tråkigheter som har gjort att blogg pausen vart lite längre en förväntad. Men nu är jag på benen igen och jag och min Martin blickar framåt mot nya tag..
För er som inte känner till hela historien så drar jag denna långa historia lite snabbt nu. Innan vi fick våran första dotter Ella för snart 1,5 år sedan drabbades vi av en enorm otur med ett flertal graviditeter och alla slutade i missfall.. Efter att vi sedan lyckats blivit gravida igen och tillslut fick gå hela vägen fram till mål, fick vi då våran älskade skatt Ella. Tankarna på att skaffa flera barn har funnits där men det har inte varit någonting som vi har försökt med.. Sedan för några veckor sedan vart jag helt oväntat gravid igen. Vilket tog några dagar att förstå och vi vart jätte glada!!
Men oturen var tydligen inte slut än då vi fick ett missfall åter igen nu för någon vecka sedan. Ibland tar det på krafterna mer en vad man tror då detta även var 8 gången för oss. Denna gång tog det ett tag innan jag vart känslomässigt drabbad av det hela. Sen smällde det bara till.. För att få bort delar av smärtan började vi fixa och dona här hemma igen. För det underlättar för mig att få ha någonting att fixa med! Sen behövde jag och Martin lite mer egen tid tillsammans efter en tung höst/vinter och vår!! Jag skulle kunna prata om allt som har hänt i evigheter.. Men detta vart en snabb sammanfattning av det hela..

Andra nyheter: Det kommer att ske en hel del förändringar här på Rusta upp under hösten/vintern och blogg innehållet kommer att se lite annorlunda ut. Det kommer självklart att bloggas om inredning så klart!! Med Inrednings tips och pysselstunder av alla de slag som vanligt när jag är i farten.
Det kommer även att bli lite mer personliga inlägg här på bloggen och alltså inte bara handla om inredning utan även lite mer om vad som händer och sker i mitt liv just nu!!
Ni kommer att få följa med mig på nya projekt som kommer att ske här hemma, samt lite annat smått och gott i mediavärlden.. Jag kommer att berätta mer om detta under tidens gång.

Jag hoppas att ni kommer att uppskatta dom förändringar som kommer att ske och jag vill önska både gamla och nya läsare välkomna tillbaka till mig här på Rusta upp! För jag har saknat er massor!!!
Kramar till er alla i från mig// isabella


Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Så härligt o se att du är tillbaka. Starkare än någonsin låter det som... Jag beklagar verkligen att du ska behöva gå igenom så många missfall. Det är inte rättvist! Ni förtjänar en lillebror/lillasyster. Själv har genomgått två ivf med mina tjejer o det är inget jag önskar min värsta fiende. Så jag har en liten hum om vad du går igenom...

Tycker det ska bli spännande p få föja alla nya upptåg, stora som små. Och framför allt lite mer om er!Puss!

2010-08-24 @ 19:27:22
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Sussie

Vilken lycka när jag loggade in på bloglovin.se och såg att det kommit nya inlägg från dig!

Jag håller tummarna för er och skänker er varma tankar!

Kramar!

2010-08-24 @ 20:48:14
URL: http://emmasusanne.blogspot.com
Postat av: Yenny

Så roligt att du är tillbaka och det är strongth av dig att dela med dig av av det personliga och jobbiga ni varit med om. Det kan vara skönt att få skriva av sig, då bloggen också kan fungera som dagbok ( därav jag lösenordsskyddade min). Egentid med sin käreste är guld värt. Många kramar!!!

2010-08-24 @ 21:10:26
URL: http://www.yennyli.bogg.se
Postat av: ia på rustaupp

Svar till:Jen, yen och sus.

Kul att ni är här igen tjejer!! det är jätte kul att vara tillbaka. Livet är inte alltid lätt det vet vi alla.. Jag tvekade fram och tillbaka om jag skulle breätta hela historien innan jag puplicerade detta. Men sen tänkte jag kan jag göra det på facebok så kan jag göra det här inne. Då färre läser här än där om vad som sker här hemma.

Jag har inte vetat hur jag vill blogg riktigt häller..

Käns som att ingen vet man jag är riktigt. Kontakten blir inte den samma känner jag när man bara håller sig till ett ämne.

Det ska bli kul att få ta nya tag!! Och det värmer så i hjärtat att ni förstår hur jag mår just nu.

Jag kan inte med ord riktigt beskriva hur glad jag är att ni är här igen. Tack för att ni finns. kramar isabella

2010-08-25 @ 00:56:11
Postat av: jenny

Åhh vad kul Ser fram emot detta:)

Kraaam

2010-08-25 @ 16:01:51
URL: http://www.janethepain.se
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Hej vännen! Kul att du e tillbaka :D Jag har oxå haft sommaruppehåll. Det får man ha :) Jag har gjort lite likadant med min blogg, huvudtemat är självklart inredning, renovering, trädgård, pyssel m.m men jag skriver om det mesta som händer i vårt liv. Resor, fester, glädje sorg ja det mesta som händer :)

Jätte tufft med så många missfall! Jag förstår till rätt stor del vad ni går igenom. Vi har försök o få barn i 6 år och har kämpat med IVF i ett par år, du kan läsa vår story i ett av mina senaste inlägg på bloggen. Vi fick även ett missfall i vecka 11 förr förra året.

Jag känner flera IVF tjejer som har fått flera missfall på rad.

Jag tycker att ni ska göra en missfallsutredning för att kanske få svaret på varför det händer gång på gång. Oftast "kräver" de att man ska ha fått 3 missfalla för att man ska få göra en utredning. Prednisinol är en medicin som kan hjälpa mot missfall även Levaxin. Säg till om du behöverfler tips o råd hur du ska gå tillväga!

Massor av styrkekramar!

2010-08-25 @ 21:07:32
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: MariaN

Hurrraaa! ÄNTLIGEN tillbaka!!! :) Så Tråkigt bara att ni drabbats ännu en gång! '

Kram

2010-08-25 @ 21:49:24
Postat av: Lili

starkt gjort att dela med dig av detta här på bloggen och kul att du är på benen igen, hoppas verkligen allt kommer lösa sig.. Ser fram emot nya inlägg från dig! Ha de bäst :) Kram kram

2010-08-25 @ 22:55:34
URL: http://living.webblogg.se/
Postat av: Malin

Hej min underbara Ida :) vad jag har saknat dig :P hihi, här var det mycket att ta igen . Har lusläst alla dina inlägg nu som jag har missat. Er trädgård kommer bli super snygg. Och ett vitt hus det är du ju värd. Förstår inte varför alla hus ska vara röda för? här myllrar det av röda hus i skåne. Vilken underbar historia om lilla ellas vinst :D så goa människor som "gav" henne vinsten.Önskar dig en underbar dag

Kramar Malin

2010-09-05 @ 11:40:21
URL: http://joyforhome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux