Charmade skjortan av personalen vann första pris..

Vi var på Grönalund nu på semestern, det var första gången som Ella var där och hon trivdes lika bra som myggor gör i norrland!! Jag har aldrig sett ett sådant stor leende på en sån liten tjej eller på hennes pappa och morbror heller för den delen då dom hade varsitt fritt åk band!! Vi hade en heldag med mat, karuseller, skrattkammaren, kärlekstunneln och där emellan vart det lite lotter också. Under hela dagen försökte jag vinna en nalle till Ella.. Tävlingsinriktad som jag är brände jag av hela lotto häftet och utan vinst så klart!!

Bilder:  i från grönalund med morbror simon..

På vägen ut stannade vi vid ett stånd där barnen får rycka i ett snöre för 10kr så är det garanterad vinst varje gång. Toppen tyckte vi och självklart ville vi inte komma tomhänta hem så Ella fick rycka i ett snöre. Tjejen tittade på Ella som log sött mot henne och hon log glatt tillbaka. Tjejen viskade någonting till sin kollega - snälla får jag, gav våran skatt ett snöre!! Ella rykte tag allt vad hon orkade.. Sen sa det bara booom och lamporna började tjuta rött.. Tjejerna bakom disken skrek waooooow hurra hurra "första pris" hurra!!! Ella log nu ännu större och skrattade högt (troligen mest för att hon vart glad för att tjejerna vart glada.)Foto: © isabella

Folket som stod runt om kring stannade upp för att titta och applåderade!!! Så räckte dom fram hennes vinst som var ett stort gult lejon med orange man.
Jag vart helt rörd över deras lilla fusk.. Men som en tävlings inriktad och nu så stålt mor log jag lika stort som Ella medans vi tågade ut från grönalund mot bilen!!! Att få se min lilla skatts leende var obetalt bart!! Ella pussade på lejonet och så gick vi alla glada där ifrån!! Det var min lilla semester saga..
Vad är ditt starkaste minne från i sommar??

_________________________________________________________________________________


Bilder från Spegelhuset på grönalund..

Hahahah..haha..ha ha!!!
Ett gott skratt förlänger ju livet och roliga speglar får mig att skratta gott :) Det var bra mörkt inne i rummet så det var svårt att få bra bilder där inne, jag har plockat ut några av mina favorit bilder från när vi var där.. Kanske får det dig att skratta eller att le!!??

 
Foto: © isabella

Nu sak jag i väg till min syster för en mysig tjej kväll med övernattning, ansiktsmasker, god mat och drinkar samt garanterat mer skratt och mys. Ella och Martin ska ha en far och dotter kväll och smygstarta pappa ledigheten som drar igång med start på måndag, jag gissar att det kommer bli full rulle där hemma i kväll. Trevlig kväll på er alla!!!
Kramar isabella


Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Så söt hon är! Och vilken snäll personal....Vårt är nog från Liseberg i somras. Alla fyra hade så kul att man aldrig ville att dagen skulle ta slut!Puss!

2010-08-26 @ 14:22:17
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Alexandra

Hi,hi,det är kul på grönan.Din dotter är såå söt så det är inte konstigt att hon charmar alla.Det är kul att du är tillbaka efter sommaruppehållet/Alexandra

2010-08-26 @ 14:23:58
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: fru Sätterlund

Gud vad söt hon är :) Förstår att hon charmade personalen...Vad kul att du är tillbaka!

Kram Therese

2010-08-26 @ 18:15:15
URL: http://tesbrandt.blogspot.com
Postat av: Yenny

Men en sån härlig dag och vilket minne för livet. Helt rätt att Ella fick första pris,:) vilket charmtroll och så fina lockar hon har!!! Haha, härliga kort :) KRAM!!

2010-08-26 @ 18:53:23
URL: http://yennyli.blogg.se/
Postat av: Emma

Hahaha vilka härliga kort!! Din dotter är så söt klart att hon skulle få vinna.

Vad kul att du är tillbaka har saknat dig och dina inlägg. kramar // Emma S

2010-08-29 @ 12:49:28
Postat av: Anna

Vilken söt liten tjej!! Härliga kort :)

2010-09-01 @ 22:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux