Stege och lampa i ett..


Bilder: Studio Klass

Denna lamp skönhet heter Sleepy och är designad av studio Klass för företaget Busso, är en del av cosmopolitans designsamling 2010.
Sleepy lampans design är som gjord för att underlätta i våran vardag och ljuset den ger skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Den stegformade benställningen ger möjlighet för förvaring och avlastning för dina vardagliga föremål, tar även lite plats då den är lutad emot väggen och är vacker som ett konstverk i sig!!

Jag älskar enkla & vackra lösningar som fyller en funktion. Jag är helt kär i denna lampa, så såld att jag måste ha en själv. Dock är priset oklart men jag tror inte att den är av det billigaste laget.
Min ide är att jag ska göra mig en egen variant av detta original till vårat sovrum!! Vi har ett outnyttjat mörkt hör framför fotänden av sängen i sovrummet där denna skönhet vore perfekt.
Min karl är nämligen inte den bästa på att ta bort sina kläder från sovrums golvet och dom blir oftast liggandes kvar där vid läggdax. (Vilket driver mig till vansinne.)
Är det någon annan av er som delar mitt problem?? 

Jag har länge velat ha en klädstege men även velat fram och tillbaka om jag ska ha en lampa där i stället. Nu är det problemet löst tack vare studio klass enkla uppfining.
Med en Sleepy lampa i hörnet av sovrummet kommer inte Martin att kunna skylla på att han inte har någonting att hänga kläderna på. Han kan inte heller skylla på att det var för mörkt för att hitta hängaren!! ;)
Nu ska jag bara fundera ut ett bra sätt att tillverka mig en engen på!!!
Hur skulle du själv ha gjort??

Kommentarer
Postat av: Mirka

Finns det inte sådana skärmar som är lite "halva" att köpa i vanliga lampaffärer tro? Annars får man ju nästan skapa en stomme själv och klä för att sedan sätta över en stege. Själva lampan måste man ju kunna klämma fast på översta steget kanske?Håller med om att den var snygg! Och behövlig för slarviga karlar ;)

2010-08-31 @ 22:08:37
URL: http://mirkajohanna.blogg.se/
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Här hemma är det tyvärr jag som slänger kläderna på golvet... skäms Men min goa man gjorde ju en stege till mig efter min lilla skiss. Sen precis brevid har vi ju en golvlampa.

Jag tycker den är hur läcker som helst o skulle oxå kunna tänka mig en, men den lär nog vara i dyraste laget kan jag tänka mig....

Hoppas du kommer på en bra lösning, för det vet jag att du kommer...Puss!

2010-08-31 @ 22:10:36
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Yenny

Ja, det där med att karlar slänger sina kläder överallt, det är ju ett evigt bekymmer! ( jag brukar samla ihop allt och slänga in i hans garderob...) :) Kul att se vad ni hittar på för lösning, tror det blir super i slutändan :) Många kramar!!

2010-09-01 @ 08:04:47
URL: http://www.yennyli.bogg.se
Postat av: Annsofi

Tack för rösten. Hur är de?

2010-09-01 @ 18:58:03
URL: http://thepoff.wordpress.com/
Postat av: jenny

Ruskigt cool!! Skulle också kunna tänka mig en sån i sovrummet.

Kram

2010-09-01 @ 22:12:18
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Snusans inredningsblogg

Vilken cool idé!

Vad glad jag blir att jag snubblade in hit till din blogg. Älskade ditt gästspel hos Furnish. :)

2010-09-01 @ 22:54:48
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com/
Postat av: Designing good life - Sarah

Själv har jag en tendens att samla på mig kläder som ligger och skräpar i vårt badrum...

2010-09-02 @ 15:09:32
URL: http://www.designinggoodlife.se/
Postat av: Lisa

Vilekn tuff lampa, smart design. Hoppas du kommer på en bra lösning. Glöm inte att visa bilder sen!! Kram och trevlig helg.

2010-09-03 @ 18:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux