Körkort eller inte?? Dessa bilar kan alla köra!!

När jag var liten fanns det bara plast billar att sparka sig fram på men i dag finns det rejäla plåtbilar som barnen kan leka med i generationer framöver. Redan när Ella bara vara några månader gammal fick hon sin första Polis bil (då skrattade Martin bara åt mig) i dag används den flera ggr dagligen och det kan vara den bästa leksaken som vi äger!! Det körs rally här hemma på dagarna och man får se upp för att inte bli påkörd i kurvorna. Dock blir det lätt bråk om vem som ska få ha bilen när våra vänners barn är över på besök, därför införskaffade vi även en gul taxibil i somras.. Som blev en succè!!Kollage: © Isabella


Bästa priserna just nu har Hikmet, doppresent.se & cykelringen.
vägmärken olika sorter 299kr/st
Gåbil klassisk racer röd retro 895krkr
Gåbil brandbil Röd 759kr
Bensinstation/cd Röd hylla 1049kr
Gåbil Ubåt Svart röd 789kr.
Flygplan Röd 789kr.

Dem sparkbilar som finns på marknaden idag varierar stort i pris 749kr-1789kr och jag vill uppmana er läsare som går i köpes tankar om att hålla koll på blocket. För där kan man göra stora klipp på dessa sötnosar. Vill man köpa en helt ny så rekomenderar jag företaget Hikmet.se som ligger bäst i pris just nu. Nytt för i år är även flygplans modellerna som är så söta!! Det finns även vägmärken och tillbehörs sett som pumpstationer i plåt som har inbyggda hyllor för förvaring av ex: cd skivor. En sådan står på min önskelista. Vad tycker du om bilar som dessa?? Äger du kanske redan en??


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://kiddoz.se/visa_produkt.asp?t=Bensinpump+r%F6d+%2D+cd+hylla&id=670&lang=sv

2010-12-21 @ 20:16:01
Postat av: Alexandra

De är verkligen fina bilar!och de är ju inte så fasligt dyra heller.Vi äger ingen,barnen börjar bli lite för stora.Men det är en fin doppresent eller födelsedagspresent till en liten.Kram kram i kylan!

2010-12-22 @ 09:40:22
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: maya

nämen herregud, finns det så många?? vi hade ju bara ett tåg och bobby car när jag växte upp... det var tider det, men detta! Näe när jag får barn så ska jag skaffa mig en mack med tillbehör till dem, se så fint det matchar varandra!

2010-12-26 @ 16:24:43
URL: http://mayalicious.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilka godingar!!!! Att det fanns så många viste jag inte. En perfekt doppresent, cd hyllan vill jag ha i present =)

Kram

2011-01-04 @ 09:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux