Vad har vi nu "hjort"!!??

Ja vad har vi nu “hjort“!!? Vi har bokstavligen talat försökt att få in lite “vilt” i badrummet. Jag tyckte att handdukshängarna som vi hade tidigare gav ett för tamt intryck så jag behövde busa till det lite. Inget mindre än en praktfyll hjort i dekorplast ifrån företaget Paxlux ska få entra badrums väggen. Lite vildare, lite uddare och lite knäppare badrums vägg kommer vi snart att ha och jag tvär diggar det!!  Kollage: isabella

Hjorten damp ner i brevlådan i går efter tok snabb leverans, så i helgen ska det fixas och trixas här hemma. För er som inte har testat dekorer av detta slag än säger jag bara testa!!!! Dekorplast kan man lätt riva ner ifall att man tröttnar och lika enkelt byta ut motivet till ett nytt. För det finns så mycket fina texter, dekorer och wallies att få tag på i dag att jag tror att det finns nåt för alla!! 
Hos det företag där jag beställde ifrån kan man även specialbeställde sina egna texter och önskemål ifrån. För mer inspiration ta dig en titt här eller här och kom i håg att det är bara din egen fantasi som sätter gränserna!!
 
Från det ena till det andra nu bär det snart av in till stan för våran del och idol generpe, middag!! Det ska bli trevligt att få komma hemifrån lite och mysa i stan!! :) Jag vill önska er alla en minst lika trevlig kväll!!! Tack paxlux för all hjälp med badrummet och framförallt med mitt pågående projekt!!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux