H&M Home har fått en inte helt otippad konkurent...


       
Bilder: ellos

Jag är så som många andra ett stort fan av H&M Home, kudd fanatiker som jag är kan jag erkänna att jag har dom flesta av deras kuddar och lite andra artiklar från textisortimentet här hemma i soffan. Jag tycker att H&M har ett härligt utbud till ett bra pris och en stilfull lekfullhet som jag älskar.
H&M Home har ju varit så otroligt inspirerande i deras senaste kollektioner att jag inte har kunnat hålla mina tassar borta. Nu när min data inte har fungerat har jag fått hålla tillgodo med gammla hederliga kataloger i stället för att hitta inspiration. Dock var det inte H&M denna gång som fick mig att dräggla av vill ha begär utan Ellos. Jag vart bra förvånad när jag öppnade Ellos katalog och fick se alla deras nyheter, jag smälte direkt!! Större delar av lönen kommer garanterat att gå oavkortat till Ellos konto och till dessa läckerbitar. Fip klockan, a b c kuddarna, mixen av mönster på sängkläder och textil blandat med lite andra favoriter, nya belysnings godbitar fick mig att smälta i sommarvärmen. Snart fyller jag 26 år och jag brukar inte önska mig någonting speciellt. Men i år kommer önskelistan att heta ELLOS......
Har du inte hunnit bläddra i katalogen eller kollat deras nyheter på hemsidan tycker jag att du skall göra det ;)

Jag kikade in här på bloggen en snabbis nu i kväll innan datan dör igen då vi inte har hunnit köpa en ny än.. Gud va jag saknar er!! Hur mår ni?? Vad har ni haft för er?? Jag känner mig bra låst utan data och det kliar i blogg fingrarna. Men inget ont som inte har nåt gott med sig! 

Vi har njutit av solen och värmen och pysslat en massa både inne & ute här hemma den sista tiden. Vi har tagit igen lite familjetid som har varit välbehövligt efter en tung renoverings höst, vinter och vår.
Jag började jobba nu i helgen och det är en skräck blandad förtjusning kan jag meddela. Det har hänt mycket i butiken på dom två åren som jag har varit mamma ledig. Mycket stora förändringar som komma skall i butiken och mycket nytt att ta tag i samt gammalt att snappa upp. Jag tar jobbet dag för dag nu för att inte komma in i stressen inte överplanera allt som jag har en förmåga att göra annars.. Det jobbigaste kommer att bli att vara utan Ella på dagarna..
Men hon är i trygga händer då hon skall mysa med min mor och mina syskon ute på landet på dagarna.
Kramarna får jag ta i gen på kvällarna från min lilla prinsessa. Nu måste jag sova för i morgon skall jag arbeta igen. Kramar i massor i från mig till er!!


P.s
Till er som vann i tävlingen eran ljushållare skickas nu i dagarna. Tack för att ni har haft överseende med förseningen. Hoppas att ni kommer att gilla dom!!


RSS 2.0