vinnarna är....Nu är min första blogg tävling här på "rusta upp" avslutad, i går drogs fyra vinnare fram. Ella fick välja fyra lappar och alla lappar inhöll en siffra med namnet på dom deltagarna som hade svarat rätt på tävlings frågan!
Det rätta svaret på frågan är: Rött Blått och Vitt. Dom deltagare som hade länkat till tävlingen från sin blogg eller lagt till mig på bloglovin fick en extra lapp med sin siffra på för dubbel vinst chans.
(som jag tidigare hade utlovat att man skulle få.)

Dom fyra lapparna som Ella drog inhöll siffrorna: 2, 3, 5, och 9.
Ägarna till dessa nr och därmed vinnarna i tävlingen om den fina ljushållaren från Hose of Hansen i lila är:
Siffran 2: Husprojekt drömhus
Siffran 3: Carina - inspirera
Siffran 5: Anna - dagenskreativa
Siffran 9: Sussie - emmasussane

Ett stort Grattis till vinnarna och även ett stort tack till alla andra som har varit med och tävlat!! Vinnarna kontaktas av mig inom kort och vinsten skickas därefter.

Fler tävlingar är på ingång efter semestern så håll ögonen öppna!!
Kramar// Isabella


Ofrivilligt utan data så nu blir det semester...


Hej vänner!!! Datan fungerar fortfarande inte här hemma.. Jag har inte glömt bort er och jag saknar er!! En ny data skall inhandlas men först väntas nu två veckors semester i skärgården med hela familjen och sedan en månads arbete på jobbet igen. Vi får se hur mycket jag kan blogga under denna tid, tills vi ses igen vill jag önska er en trevlig midsommar och en massa sköna sommar dagar ute i solen..
 

I veckan uteser jag vinnarna i bloggens första tävling. Ett stort tack till alla er som har deltagit!!! Ella skall få dra fyra vinnarer i kväll och jag har massvis med nya tävlingar på lager, det ska bli så kul att kunna blogga i gen med en hel data. Ha en underbar sommar mina vänner så ses vi snart i gen hoppas jag!!? Kramar// Isabella

När solen lyser med sin frånvaro gör en - glasögon lampa..

Hej vänner!! Hoppas att allt är bra med er!! Här hemma har det varit fullt upp hela veckan och en hel del ledsna miner och en annan tår då min DATA har DÖTT!!! Alla bilder som jag inte hade hunnit överföra till den andra hårdisken är nu borta.. I går kväll tjöt jag som en gris måste jag säga, jag hoppas att det går att rädda alla bilder på nåt sett!? I väntan på data hjälp har jag storstädat här hemma.. Jag hade massvis som jag ville blogga om och visa er i dag. Nu sitter jag med en data från stenåldern som knappt fungerar den heller tyvärr.
Det är tur att Ella går runt och sprider positiv energi här hemma i dag och får mig att le. Sedan får solen gärna slutar att lysa med sin frånvaro och ger oss lite värme nu till helgen..
Trevlig helg och kväll vill jag önska alla mina läsare!! Stor kram i från mig!!

 


Bilder: www.stuarthaygarth.com 

 
P.S ett Tips!

Har man ingen användning av sina solglasögon så får man kanske göra som Stuart och tillverka en lampa av dom i stället. Stuart Haygarth är en brittisk designer och hans kännetecken är skulpturer och designföremål byggda av återvinnings metoden. Han skapar mästerverk av Solglasögon, flaskor och lera m.m.
Den skapelse som jag fastnade mest för som jag tänker visa er nu är hans Celebrity lampan, där lampskärmen består av 40 par speglande pilot glasögon. När lampan är tänd kastade ett sken av oval skuggor på väggarna som ger ett magiskt sken som jag gillar..

Jag skall måla hela värden lilla mamma..

Nu får allt det gråa i världen färg precis som i sången, detta tackvare Dulux briljanta ide  "Let's Colour".
Efter att projektet startade börjar städer runt om i värden att bli färggranna karameller. Kampanjen har smittat av sig och det verkar som om folk har bli tokiga i gatau målning.

 

Grått är trist" och är nu ett minne blått tack vare Dulux: s" Let's Colour "team. Dom har dragit runt med sina penslar och färgburkar runt om i världen under de senaste månaderna, gjort underverk!!! Projektet har lett till att parkeringsplatser, skolor, gator och torg förvandlas från tråkig, förtryckande, grå utrymmen till områden med levande färger. Med hjälp av ett entusiastiskt team och samhörighet med lokalbefolkningen har Dulux: s "Let's Colour" Project nått stora framgångar. Det senaste projektet är i Rio mest ökända slumområden där över 7.000kvm konst nu är uppmålad,Planerna är att Fler hus skall målas det här är bara början..Blandade bilder från: "Let's Colour" indien, brazilen, frankrike, england.

 


Jag beundrar verkligen deras arrangemang och önskar att någon gjorde samma sak här hemma i sverige med alla tråkiga höghus områden som finns.. Jag röstar för mer färg även i sverige!! vad tycker du?


Rum med cirkus tema..

Annorlunda Spännande och personliga barnrum älskar jag att kolla på och leta inspiration i från. Ett barnrum som har fått mig att tappa hakan nu i dagarna är detta otroliga barnrum med Cirkus tema som är skapat av Kate Dixon's.
Färgvalen mixen av detaljer, den egen designad tapet och det lilla pariserhjulet ger verkligen en unik känsla som får mig att önska att jag bodde där..Bilder: av Chad Jackson och konst av Jeff Shumway.


P.S
JAG EFTERLYSER DEN GULA STOLEN PÅ BILDEN.
ÄR DET NÅGON AV ER SOM VET VART MAN KAN FÅ TAG PÅ EN LIKNANDE?????
(Jag skulle bli så lycklig om ni kunde hjälpa mig att få tag på en.).
kram //isa


Helgens bus med två små troll..

Helgen har varit magisk rolig full med bus och lek. Min väninna Rebecca som jag har nämt tidigare här och här har en underbar son som jag lätt skulle kidnappa och adopterat på en gång om det hade varit lagliglig!!! Dom två små trollen har följt varandra sen dom föddes. Alvin är en gulligaste lilla killen jag har mött, det lyser bus i hans ögon och Ella lyser upp som en sol varje gång hon träffar Alvin. I helgen sov Alvin över hos oss för första gången och det gick så bra. Barnen lekte fram till småtimmarna och dom han både med att bygga koja, äta middag på nya lilla bordet, springa runt ute och bada i över en timme på kvällskvisten.
Natten vart relativ lugnt! Alvin sov en stock medans Ella vaknade ett 20-tal ggr och ville fortsätta att busa, tillslut sov vi alla fyra gott i några timmar.

Här kommer ett bildregn från helgen...Foto: isabella ©

Dom två små grodorna skrattade gott och blev bra sura när dom inte fick bada längre.Foto: isabella ©

Morgondagen bjöd på pool bad och fika i det fria.

Foto: isabella ©

Ella vaknade på morgonen och tjöt till av det högsta glädje tjut jag hört!! Hon såg att Alvin var kvar och sken upp som en sol. Efter frukost hade vi en ute dag med badande i poolen med sopbubblor, stenplockning och vattenkrig så att hela granskapet vaknade till liv. På eftermiddagen åkte Alvin hem till sig och han hade som somnat direkt i bilen precis som Ella. Det är inte lätt att bara vara 1,5 år alla gånger.
Jag och Martin är bra varma i både hjärta å mage efter så mycket skratt som helgen bjöd på. Detta måste vi göra om snart!!!

Hoppas att ni med har haft en underbar helg och en bra start på måndagen!!
God natt vänner och sov gott kramar//isabella.


Post a carden och nostalgi i fönstret...


Bilder: postcarden

EN ROLIG IDE I STÄLLET FÖR VYKORT!!
Jag gillar min postlåda trotts att dom flesta av mina brev går via mail nu. Jag har hittat en liten rolig sak som jag faktist tänker skicka till några av mina fotbolls galna vänner till deras jobb nu i dagarna. Det är en post a carden och fungerar som ett poppupp vykort och växthus/spel i ett. En sån där onödig pryl som man bara måste ha ;)
Martin är bra sur för att han missar mycket av fotbolls vm, en lite post a carden skulle han i alla fall få ett extra skratt åt (om han fick en.)

Så här lätt funkar det.
*Öppna och vik i hop din 3d figur.
* Lägg i lite hushållspappper i botten och s
tänk lite vatten över .
* Strö ut krassefrön på det fuktiga pappret och håll
 fröna fuktiga genom att vattna vid behov.
Placera din Carden i en varm, ljus plats. Det börjar växa redan efter två till tre dagar och kommer att växa upp till två veckor. Sen är det bara att äta din krasse! :)

Det låter som att till och med jag som inte har har gröna fingrar kan fixa detta! ;)
HERR GRÄS POTATIS..

En annan lätt odlings pryl som har kommit och gått
(i vad jag tror dom flesta hem någongång) är herr gräs potatis..
Det är en fillur som jag gillar och som jag tycker skall få komma tillbax in på fönsterbläcket i barnrummen igen.
Vem är det då jag kallar herr gräs potatis!!?? Jag tror att ni vet vem jag menar!!
Den lilla gubben som man pysslade i hop av mammas gammla strumpbyxor, lite snöre, jord och gräsfrön som man vattnade och vattnade å klippte frisyrer på.
Herr gräspotatis är en saga för sig och ett minne som får mig att skratta än i dag.
Hade du också en? Väcker detta något nostalgi minnen i dig??
Själv mins jag det som i går..

Bild från: www.roligaprylar.se

Nej nu måste jag göra mig i ordning för nu bär det snart av för att hämta Alvin för en bus kväll med övernattning här hemma. Ella har överskotts energi i massor så det skall bli så trevligt..
Trevlig kväll vänner!!!!

Cykel tankar..
I dag har jag inte gjort många knop bara tagit det lungt och fibblat lite med blogg designen emellan bustimmarna med Ella.
Lite nya planer har jag för bloggen men det tar sin lilla tid.. Hur bär ni andra er åt??
Det är en jungel av koder och tecken, jag förstår knappt hälften.
Jag vill få ordning på bloggen fort nu för snart börjar jag jobba för en liten stund och tar ett litet avbrott från mamma ledigheten. Jag skall jobba hela juli månad och är nu på jakt efter en bra cykel som tar mig frammåt enkelt och snabbt. I nästa vecka ska vi ut på jakt efter en, jag har redan beslutsångest som vanligt..
Växlar eller inte växlar det är frågan? Vit eller färgglad?
Jag har nog inte cycklat på närmsta tio åren så det blir ett äventyr och en vinglig färd i början..

I morgon väntas stor främmande då Ellas vän Alvin kommer på besök och skall sova över här för första gången. Det skilljer 4månader emellan dom så det lär bli full rulle hela dagen lång. 

Så nu säger jag god natt och önskar er en trevlig kväll!! Kramar // Isabella

Bok förvaring..

Jag är ute efter en smart lösning för tidningar och pocketböcker till våran vita toalettdörrs insida. Jag har letat massvis med inspiration men inte fallit över nåt speciellt. Har du några förslag?
Det behöver inte vara en förvaring till just dörren men gärna som en dörr bred.
Jag har ide torka och tar tacksamt emot tips och ideer från er!!
Här är bilder på ett förslag som jag funderar på. hummmmm.... 
Vad tycker ni??


Bilder: google.

Villa villekulla släng dig i väggen..Jag fortsätter att mala på om Holland då det har blivit ett nytt drömresmål för mig. Jag tycker att hollänsk design  och arkitektur rockar just nu!!!
Inntel Hotell har byggt nytt hotell i Zaandam mitt i Amsterdam.. Hotellet ligger bredvid järnvägsstationen och med dom direkta tågförbindelserna tar du dig in till Amsterdamms centrum på några minuter. Hotellet är minst sagt trollbindande och får villa villekulla att framstå som en koja. Hotellet erbjuder 160 eleganta rum, utsida får mig att gapa stort av waoooow känsla. En galen ide som i mina ögon blev en stor succe!!När personliga tapeter är som bäst..

I dag fick jag ett mail av jenny på mr perswall hon ville låna bilder på vårat sovrum som referens bilder till trädtapeten som dom även säljer.
Det fick hon självklart göra!!
Det känns lite som att denna tapetet har blivit lite av mitt signum, jag älskar den lika mycket nu som då. Arga snickaren har haft med tapeten i deras program och allt fler hem på styleroom har fått denna tapeten på sina väggar har jag sett.

Ni som fortfarande är sugna på att köpa tapeten kika in hos mr perswall. Alla har nog varit inne på mr perswalls hemsida minst en gång vid detta laget, har du inte upptäckt dom så är det god tid att du gör det. Här är nämligen allt möjligt och det är bara din fantasi som sätter gränserna.
För hos mr perswall är i stort sätt allt möjligt!!                       
Min rygg är värre nu än innan, jag skall ta två smärtstillande och krypa ner i sängen tidigt i kväll.
God kväll vänner och god natt!!

Fixas hos - del 3, Sovrummet..

Jag fortsätter att visa lite bilder från mamma och pappas hem. Nu är det sovrummets tur att visas upp. Här inne har jag målat sängramen och bytt textiler och flyttat om lite på hyllorna.. Mamma vart bra häpen när hon såg resultatet, sånt är kul!! Jag tog några kort på badrummen och små glimtar här och där också.. Jag kunde tyvärr inte ta bilder på helheten då golvet skall slipas av först på hela botten plan.

Jag åkte hem en dag tidigare än det var tänkt då jag åkte på en sjudundrande ryggskott i går kväll.. I dag är jag säng liggande och Martin är hemma från jobbet för att leka med Ella. Vilket hans chef inte uppskattar, då han tycker att Martin skall jobba och inte vara barnskötare åt hans fru! Så gissa om jag kokar av ilska i dag. Som att jag vill ha ryggskott och sen är det faktisk inte bara min dotter!! Grrrr jag blir så arg när hans jobbiga chef spyr galla och låter det gå ut över oss två som par... Hela familjen blir drabbad och arg som ett bi..
Hoppas att eran dag blir bättre en min // Kram!!Foto: isabella


Så här ser det ut i badrummen och hallen, det var alla bilder för denna gång. Mina bröder hade inte hunnit sdädat sina rum så jag kunde inte fota dom innan jag åkte hem. Det återstår en massa bilder, efter att lilla huset är stylat och klart sen så skall jag visa er det med. När ryggen är hel och kry i gen skall vi fixa klart det sista i stora huset och njuta av solen lite oxså ;)
Det skall bli spännande att se hur uppskattat huset blir vid försäljning sedan. Nervöst!!

  

Badrummet nere
 


Duschen uppe
  


 

Hallen mellan sovrummet och badrummet
   
Bilder: isabella


Fixas hos mamma del 2.

Mammas och pappas hus är lite speciellt då min far har byggt upp huset helt själv. Han är väldigt envis när det gäller inredning så att förnya fritt är inget jag kan göra på en handvändning. Så jag har gjort en budget makeower i smyg då han är på semester just nu. Huset är ju ett timmer hus med inspiration från skansen här i Stockholm. Dörrarna är tunga av timmer, höga trösklar, små fönster och en grovputsad öppenspis som knyter ihop kök och vardagsrum. I köket möts man av en gammal järnkamin som kontras av en modern stekhäll med grillplattor och induktion..
Badrummen har sjöstens golv och väggar i vit målad timmer panel. Gammaldax toalett som man måste dra i ett snöre för att spola med. Övervåningen har en maxhöjd på 190 i tak så där uppe får man inte vara lång.
På övrepaln finns det tre rum och ett duschrum. Huset ser ut som en liten tomtestuga.

I går gjorde jag en upprensning i vardagsrummet här hemma och drog bort gardiner och försökte fräscha upp rummet med det som redan fanns att tillgå här hemma då min budget var hela 300kr till hela huset. Det blev tre nya kuddar och lite vit färg, matta saknas den skall jag ta med mig hemmifrån mig senare och lite små pynt.. Min minsta brors garderob fick sig en omgång den med, järnspikar om han inte håller ordning där inne nu.
Vad har jag sysslat med i dag då? Jo i dag vart det min mors sovrum som fick sin en ny look.. Sängen har målats och det har piffats och trixats.. Men det visar jag bilder på när jag kommer hem till mig igen då datan fungerar ;)
Kram på er alla så länge!!!!Fixas hos mamma del 1.

Hej vänner!! Datan fungerar inte här ute i skogen.. Men på torsdag går färden hem i gen då jag saknar min sambo för mycket!! Jag har en massa läsning att ta i gen så i helgen skall jag hälsa på hos er!! Tack för att ni väntar!
Under dessa dagar har jag som sagt var pysslat och målat som bara den och busat med Ella på dagarna.
Flyttat saker från rum till rum och tagit en miljon bilder på huset, redan första dagen målade jag furuskåpet som står i köket. Skåpet fick min mor i 35års present så nu 15år senare har det äntligen blivit vitt.

 

Hemma hos mamma och pappa på landet..

Nu har min dator anlänt, jag har haft lite abstinens måste jag erkänna. Vi har solat och badat i tre dagar nu och i dag tog vi premiär doppet i stora poolen! Det var endast 17grader varm i vattnet, för en badkruka som mig var det riktigt kallt.. Vi kommer att vara här ute på landet hela nästa vecka också. Huset skall säljas till hösten och det är en hel del som skall fixas och trixat med innan försäljning. Så nästa vecka skall vi börja invändigt och gå från rum till rum..


Huset har 7rum och kök samt två badrum, så det är en hel del som skall gås igenom i stora huset. Sedan finns det ett litet hus med på 65kvm fördelat på två sovrum, walkincloset, vardagsrum, kök och dusch. Där ute bor jag Ella och min syster Melina just nu. Även där ute skall det fixat och stylas inför fotografering och visning. Så vi har en hel del att göra och kul skall det bli. I gårkväll smyg startade vi och började måla min mors vitrinskåp som har stått omålat i ren furu i flera år. Nu är det vit målat och så fint. Jag skall visa er lite bilder i veckan sedan.


Det kommer att bli väldigt glest mellan inläggen här på bloggen under dom kommande dagarna. Hoppas att ni har överseende med det tills jag kommer hem i gen.
Nu tänkte jag dela med av lite utvändiga bilder på huset och tomten här borta. Hoppas att ni får en underbar vecka och att ni har haft en härlig nationaldag!!
Kramar isabella


Foto: isabella

Love stockholm och national firande..


 
 


Kollage: © isa, bilder google.

Har du inga planer för dom närmaste dagarna och befinner dig i stockholms trakterna!?
Missa då inte LOVE Stockholm 2010 – en två veckor lång fest med love som tema mitt i Stockholm. En fest som Stockholm skapar i samband med det kungliga bröllopet. Den engelska artisten Paloma Faith ger sin första Sverigekonsert under festdagarna.
Festen, LOVE Stockholm 2010, börjar på nationaldagen den 6 juni - 19 juni och festen avslutas med pompa och ståt då
bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och "herr" Daniel Westling och Vigseln kommer att äga rum i Stockholm klockan 15.30 i Storkyrkan.

Det blir artistuppträdanden från många scener under hela festival veckorna, både i innerstaden och i ytterområdena som:
Vasaparken, Skärholmen, Farsta Gård, Humlegården, Hässelby Slottspark, Vällingby centrum, Akalla by och Skarpnäck är några av ställena som kommer att fira Sveriges nationaldag med massvis av programpunkter. På Skeppsholmen byggs en särskild skärgårdsö upp där man kan dansa kring midsommarstången, hoppa små grodorna och smaka på den svenska midsommarmaten och dryckerna.
Förutom ett stort artistuppträdande, blir det diverse aktiveteter dygnet runt i två veckor.

Stockholms stad har avsatt sju miljoner kronor plus den miljon som man använder för att fira nationaldagen, totalt åtta miljoner kornor. Dessutom bidrar diverse samarbetspartners med ytterligare cirka 30 miljoner kronor.
Enligt finansborgarrådet Sten Nordin säker på stockholm stads hemsida
- Vi bjuder alla stockholmare och turister på en hejdundrade fest.

Här kommer festligheterna att äga rum:
Skeppsbron: Stora stjärnor på scen, vattenvyer och flytande marknad.
Galärparken, Djurgården: familjefest och oas för de små.
Kungsträdgården: Schlagerfrossa, musik, mat, Stockholmspaviljongen.
Strömparterren: Love Lounge för singlar och stans tyngsta klubbscen.
Slussens Lustgård: Hjärta, smärta, spåtant och kärlekskarusell.
Skeppsholmen: Skärgården och midsommar.
Norrmalmstorg: Idrottstema.

Mitt tips!!
Takida
11 juni - Stora Scenen, Skeppsbron


Paloma Faith
15 juni - Stora Scenen, Skeppsbron

För kartor och mer detaljerad information och om program infon för Love stockholm klicka här.

 


Röd....

Jag kickar in lite snabbt nu på bloggen medans Ella äter välling!! I dag har vi solat hela dagen. Jag tyckte inte att jag hade fått så mycket färg men skenet bedrog!!
När jag kom in nu på kvälls kvisten och såg mig i spegeln fick jag nästan en chock, jag är röd som en kräfta! I morgon är det jag som tänker dela solskyddsfakor 50+ med Ella.

Jag hade tänkt att visa er lite bilder i från min mor och fars hus nu i kväll men tyvärr så kan inte databurken här hemma hos mamma läsa av minneskortet som  jag har i kameran.
Så bildvisandet får vänta! Ella har busat runt hela dagen med sin morbro och moster,
dom har jagat grodor, hoppat studsmatta och badat i poolen. Själv fick jag inte bada i dag då stora poolen måste chock kloras först men om två dagar ska vi ta premiär doppet ;) Nu blir det en film kväll här hemma och lite te.

Hoppas att eran dag har varit toppen!!
kramar i massor// isabellaBilder:© isa   
Dagens kloka ord: ANVÄND SOLKYDDS FAKTOR!!

Nu till sommar sol och värme!!!

Från jul till sommar!! Nu åker jag hem till skärgården, till mamma och mina syskon i en vecka eller två med Ella. Dom bor i en stor timmer stuga med stor pool och enorm tomt där Ella kan spriga runt och leka fritt.
Skogen är deras granne och det är bara några minuters resaväg till havet och stranden. Vi skall tillbringa en hel del timmar ute på dalarö på vårat lilla favorit ställe vid hamnen, där vi ska sola och bada å njuta av sommaren "jag skall bli brun oom benen och få prickigt sommar skin och därför vill jag sjunga att sommaren är min!!!"

Trevlig dag mina vänner och njut av solen om ni kan!!!
Jag kikar in här snart i gen.

P.s Glöm inte att tävla ;)Bilder: från dalarö.

* Silvriga favoriter på Rusta.

Silvriga favoriter är det sista färgtemat som jag kommer att visa för stunden i från Rustas kommande jul produkter. Silver är en fantastisk julfärg som för mig bidrar till en härlig lyx känsla och har fått pryda mitt hem många ggr. Silver, grått och betong tillsammans är en skön mix som jag gillar. Brukar silver få ta platts i ditt hem?Kollage: © isabella, produktbilder rusta.

Stjärna 49kr
Hjärta hängande 79kr
Kandelaber 5-armad 149kr
Ljuslykta metall 2-pack 49,90kr
Brickbord i metall 299kr
Kuddfodral paljett 29,90kr
Matta 70x200 249kr
Krans silver 30cm 99kr


* Vit jul på Rusta..

Det klassiska temat vitt hör ju alltid julen till! Eller? Förra året hade vi vårat hem fullproppat av vita julsaker. Kan det vara för att jag gillar det enkla och gillar att sattsa på accenter för att tillföra färg om nu vill det!? 
Rusta säljer även i år så som tidigare år vita julgranar, förra året slog jag själv till och köpte mig en. 
Min nya vita favorit från rusta i år kommer att förbli mini byrån med 7-lådor. Den kommer att få agera julkallender i ellas rum i vinter. Blir det en krispig vit jul hemma hos dig i år!?kollage: © isabella,  produktbilder Rusta.

Stjärna led 99kr
Ljusring led 249kr
Tomte höjd 61cm 399kr
Hjärtat i tyg 3-pack 29,90kr
Ljusstake golv 9-armad 499kr
Mini byrå med 7 lådor 199kr
Leksaks hund med koppel  99kr

Svart vit jul på Rusta..

Temat är nu svarta och vitta favoriter, det nog ingen av er som har ungått att jag älskar just svart och vitt!! För mig är dessa kulörer tidlösa och underbara bas färger. Så det är med glädje i hjärtat som jag nu kan meddela er andra svart vitt älskare att Rusta kommer att ha ett stort utbud på julpynt i svart och vitt i år. Mattan här nedan i randigt är en klockren favorit som jag definitivt kommer att inhandla inför hösten och julen. Den mysiga pallen i fårskinn gillar jag också skarpt. Hur ser du på en färg som svart på julpynt?

 

kollage:© isabella,  produktbilder Rusta.

Ljusgardin 42st lampor 129kr
Stjärna 56cm i sammet 79kr
Termos 149kr
Pall fårskinn 699kr
Lampa Tornado 149kr
Matta Alva 70x200cm 249kr
Kuddfodral paljett 45x45cm 29,90kr

Bronsig jul på Rusta..

Nu är det brons och koppar färgade toners tur att träda fram här på bloggen. Rusat har sattsat på en koppar färgad julgran i år som jag tycker är så läcker!! Temat går allts nu i brons och koppar vilket ger en lite orientalisk feeling i mina ögon, dessa toner blandat med glansiga tyger ger en cool effekt som jag gillar!!
Vad tycker du om denna kulör?


kollage:© isabella,  Produktbilder Rusta

Julkulor 6-pack 39,90kr
Stjärna 9 armad 99kr
Julgran 210cm 349kr
Kuddfodral 45x45cm Paljett 29,90kr
Prydnadskudde ros 59kr

Tävla om en ljushållare..

Nu har min alldeles egna blogg sett dagens ljus och detta skall vi fira med en tävling!!
Den första tävlingen på "Rusta upp" Går i ljusets anda. Nu kan du vinna en värmeljushållare från House of Hansen ™.Ljushållaren är tillverkad i värmebeständig plåt och kan komma att lyser upp dina mysiga sommarkvällar.

Jag kommer att lottar ut 4st lavendel färgade ljushållare så chansen för att just du skall vinna är fyra ggr så stor...För att delta i tävlingen svara på följande två frågor:
Vilka tre primärfärger använder man för att blanda till färgen ljus lila?
Vilken är din favorit färg?
Skriv ner ditt svart i komentars fältet nedan, glöm inte att skriva din mailadress
(syns inte för andra läsare.)

Öka din chans att vinna:
Genom att länka till tävlingen från din blogg eller lägg till mig på
bloglovin.

Tävlingen avslutas den 20 juni kl 20.00, då Ella drar 4st vinnaren.
Lycka till!!!!

Turkos jul på Rusta.

Här kommer nu mina favoriter i från Rustas jul nyheter 2010. Jag kommer att visa jul Nyheterna i fyra st olicka färg teman och vi börjar med årets trendfärg turkos som är så fin att blanda blandat med andra blåa toner.
För mig är turkost är en härlig färg som passar lika bra på sommaren som vintern och jag är därför extra fötjust i dessa blåa ljustakar... Vad tycker du om en jul i turkos?Kollage: © isabella,  produktbilder Rusta.

Ljusstake 5-armad 69kr
Julkulor 6-pack 39,90
Julgran blå metallic 210cm 349kr
Julkula droppe 3-pack 39,90kr
Pärgirland 5m 9,90kr
Dekorark 6-pack 29,90kr

Holland i like...

Holländsk design är otrolig och nu har jag rammlat över en webbsida vid namn Wannekes som säljer coola och moderna produkter. Det finns mängder av roliga design föremål på denna sida som är en fröjd för ögat, vissa produkter är handgjorda och alla är minst sagt speciella på sitt sett. Ta dig en titt, kanske hamnar några av gobitarna hemma hos dig?!! Nu till nått helt annat..
 

Bilder: Design produkter av Studio Job, Jurgen Bey och Jaime Hayon

Hur har eran dag varit? Hoppas att ni har fått njuta lite av solen!
För min del har det blivit lagom med sol i dag och sedan har jag övat lite i photoshop så innom kort tänkte jag visa er mina jul favoriter från Rusta som jag nämnde tidigare i veckan.

P.s
Snart kommer jag även att ha Bloggens första TÄVLING!! Så håll ögonen öppna ;)

RSS 2.0