När solen lyser med sin frånvaro gör en - glasögon lampa..

Hej vänner!! Hoppas att allt är bra med er!! Här hemma har det varit fullt upp hela veckan och en hel del ledsna miner och en annan tår då min DATA har DÖTT!!! Alla bilder som jag inte hade hunnit överföra till den andra hårdisken är nu borta.. I går kväll tjöt jag som en gris måste jag säga, jag hoppas att det går att rädda alla bilder på nåt sett!? I väntan på data hjälp har jag storstädat här hemma.. Jag hade massvis som jag ville blogga om och visa er i dag. Nu sitter jag med en data från stenåldern som knappt fungerar den heller tyvärr.
Det är tur att Ella går runt och sprider positiv energi här hemma i dag och får mig att le. Sedan får solen gärna slutar att lysa med sin frånvaro och ger oss lite värme nu till helgen..
Trevlig helg och kväll vill jag önska alla mina läsare!! Stor kram i från mig!!

 


Bilder: www.stuarthaygarth.com 

 
P.S ett Tips!

Har man ingen användning av sina solglasögon så får man kanske göra som Stuart och tillverka en lampa av dom i stället. Stuart Haygarth är en brittisk designer och hans kännetecken är skulpturer och designföremål byggda av återvinnings metoden. Han skapar mästerverk av Solglasögon, flaskor och lera m.m.
Den skapelse som jag fastnade mest för som jag tänker visa er nu är hans Celebrity lampan, där lampskärmen består av 40 par speglande pilot glasögon. När lampan är tänd kastade ett sken av oval skuggor på väggarna som ger ett magiskt sken som jag gillar..
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux