Jag skall måla hela värden lilla mamma..

Nu får allt det gråa i världen färg precis som i sången, detta tackvare Dulux briljanta ide  "Let's Colour".
Efter att projektet startade börjar städer runt om i värden att bli färggranna karameller. Kampanjen har smittat av sig och det verkar som om folk har bli tokiga i gatau målning.

 

Grått är trist" och är nu ett minne blått tack vare Dulux: s" Let's Colour "team. Dom har dragit runt med sina penslar och färgburkar runt om i världen under de senaste månaderna, gjort underverk!!! Projektet har lett till att parkeringsplatser, skolor, gator och torg förvandlas från tråkig, förtryckande, grå utrymmen till områden med levande färger. Med hjälp av ett entusiastiskt team och samhörighet med lokalbefolkningen har Dulux: s "Let's Colour" Project nått stora framgångar. Det senaste projektet är i Rio mest ökända slumområden där över 7.000kvm konst nu är uppmålad,Planerna är att Fler hus skall målas det här är bara början..Blandade bilder från: "Let's Colour" indien, brazilen, frankrike, england.

 


Jag beundrar verkligen deras arrangemang och önskar att någon gjorde samma sak här hemma i sverige med alla tråkiga höghus områden som finns.. Jag röstar för mer färg även i sverige!! vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux