Veckans blogg - man lär sig nåt nytt...

Jag har som sagt var inte dem bästa av data kunskaper men man lär sig någonting nytt varje dag. När man inte har dem rätta kunskaperna är det bra att man har gulliga vänner som är viliga att hjälpa till!!! I veckan hjälpte Dessi mig genom att visa hur man kan göra någonting så enkelt som ett skärmdump, vilket var till stor hjälp idag när jag ville spara denna bild då Blogg.se utnämnt min blogg till “veckans blogg” i kategorin inredning..... Det tackar jag verkligen för och det är så smickrande!!!! 

skärmdump: rustaupp på - blogg.se

FRÅGOR & MINA SVAR:
När väcktes ditt intresse för inredning?

- Inte så tidigt faktiskt det växte fram först efter att jag flyttade hemifrån. Jag är äldst av fem syskon och har aldrig kunnat haft mina saker ifred riktigt så när jag bodde hemma brydde jag mig inte på samma sätt. När jag och min man köpte våran första bostad tillsammans med stort renoverings behov växte inrednings intresset snabbt till en livsstil mer än ett intresse! Jag har alltid haft det konstnärliga och estiska fingerfärdigheten i blodet och aldrig varit rädd för att ta fram hammaren och börja fixa och dona på egenhand om det har behövts. I dag är inredning en del av mig och min vardag vilket jag älskar!

Vilken möbel skulle aldrig få stå i ditt hem?

- Jag är nog öppen för att kunna ha dem flesta möblerna hemma i mitt hem, men jag är känslig för träslag däremot. Obehandlade furu möbler av alla dess slag kommer aldrig komma inför tröskeln här hemma, körsbärsfärgad faner sticker även den i mina ögon.

Vad skulle du helst vilja rusta upp?

- Ett funkishus vore drömmen att få sätta tänderna i.

Vilken färg vill du se mer av i svenska hem 2011?

- Orange är underskattad färg som jag gärna hade velat se i mer av i dem svenska hemmen under 2011. Jag tror dock att den kommer att få ge vika åt fylliga gråa toner och gula accenter men önska kan man alltid göra!!!


RSS 2.0