off the wall

Det finns många sätt att göra sin inredning personlig och unik på. Ett alternativ som jag gillar skarpt är idéerna som den svenska formgivaren Kicki Edgren Nyborg har tagit fäste på!!! Hon har skapat en dekor form i hårdplast som har fått namnet off the wall och som man även själv kan sätta sin egen prägel på. Att skapa en 3d effekt på detta sätt som även innehåller smart förvaring är en klockren ide tycker jag!!! (Observera att detta är ett sådant ögonblick då jag mummlar högt för mig själv här hemma: varför kom inte jag på den iden för!??!!)


Bilder: Of the wall..

För nått år sedan var Kicki även en av vinnarna av Rusta Design Award tävling och jag mins att jag tyckte att hon var magisk, hon har desutom formgivit enormt mycket snygga grafiska mönster och tapeter blandannat för Åhlens och Mr perswall!! Behöver jag säga detta nu eller märks det att jag verkligen diggar kicki!!!! Vad säger och tycker du om detta??


Kommentarer
Postat av: Yenny

Superhäftigt!!!Tror jag också blev ett fan av Kicki nu :) Många kramar!

2010-11-07 @ 11:26:05
URL: http://yennyli.blogg.se/
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

CooltVilka roliga och fantasifulla detajerMaliin

2010-11-07 @ 12:58:02
URL: http://www.qreate.se
Postat av: Anna

Ummmmm är inte LIKA förtjust som du...lite för mycket färg och stirriga mönster för min smak. Ideén är ju dock genial..men i ovanstående utförande...njaee.Ps. Önskar jag oxå kunde valt filten i vitt istället för svart. Men med en svart labrador är det inte så himla praktiskt :)

Och du skit i alla arga kommentarer om tavlorna, och vad glad åt att Lilly får en fin tavla :)

2010-11-07 @ 17:03:52
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Sara

Ideén är bara så bra!! Tack för tipset. Håller med Anna här ovan om att en mildare tapet skulle vara finare till!!!Ha en bra kväll Kramiz

2010-11-07 @ 17:45:33
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Tokcoolt! Jag gillar det lekfulla i designen.

2010-11-07 @ 20:33:25
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Camilla

Åååå, en idé jag tänker sno åt mig för nu ska snart storebror i huset få nya tapeter i rummet, blir perfekt "smyg" förvaring!

2010-11-10 @ 11:36:04
URL: http://wernerssonskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux