Rikast i världen..

Hej kära ni!! Hoppas att allt är bra med er!!?? Har ni haft en bra dag?? I dag har jag suttit och kollat på gammla kort på min lilla tjej och det gick plöttsligt upp ett ljus för mig att min så kallade lilla tjej är inte så liten längre. Här är några bilder som jag tog när Ella var bebis som jag även har förevigat i hennes fotobok 0-6månader. Snart är det god tid att börja med dem andra tre böckerna också.. Jag ligger lite efter i planeringen se så där 1,5år ;)


 
Foto: isabella

Bilden här ovan är min absoluta favorit bild på Ella!! Hon ser ut som en liten rumpnisse
 och lite som toker i Snövit och dem sju dvärgarna.. :)
Från liten till stor!!

 
Foto: Martin

I januari blir Ella 2år och i veckan gick hon självmant på pottan, så jag får nog inse att hon är lillgammal nu. Livet har verkligen blivit possetivt anorlunda sedan vi fick henne och alla ohändelserika dagar är som bortblåsta tillsammans med tiden.. Jag har en fråga! Börjar klockan ticka fyra ggr så snabbt efter att man har fött barn tro?? Det tror jag i alla fall att den gör!!!

I kväll nalkas det familjemiddag för tre och ett varmt bad ska hela familjen ta efterråt. Jag har saknat min prinsessa så mycket denna vecka att helgen enbart kommer att ängnas åt henne och min ack så "snygga" karl!!! Det gäller att ta vara på den tiden man har med varandra!! Hoppas att du har möjligheten att göra det som du känner för i kväll!! Trevlig kväll mina vänner!!!

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux