Badrummet lyser upp av ljus..

I dag har vi dekorerat badrummet för nu är det faktiskt klart efter en veckas hårt slit. Målningen av kaklet gick hur bra som hellst och det ser helt nykaklat ut. Färgen luktade jätte mycket och martin fick tejpa igen dörrspringorna i går för att vi skulle kunna vistas i huset under natten. Trots doften så rekomenderar jag stark att måla kakel som man tröttnat på, så gör det alla ni som tvekar!! Vi lade även ut mattan i gårkväll och vipps så var golvets fula färg som bortblåst. Budgetten höll och jag är nöjd som bara den!! Nu är badrummet ljust och fräscht för en galet billig peng.


Kollage: isabella

Duschdraperi ifrån bolagrets förra sortiment 199 kr
Plast matta i från bauhouse 170kr kv/m
Handukar ikea 129kr
badrumsskåp ikea 199kr
badkars hylla ikea 29kr
Guldfiskar i från lagerhouse 39kr

Nu är vi klara med allt stök och vi skall börja njuta av vårat hem till fullo. Ja i alla fall den tiden som är kvar av detta år. Kanske total renoverar vi badrummet på riktigt nästa år. Men det får tiden utvisa för just nu vill vi bara få tiden att vara familj ett tag.
I morgon ska jag ta lite bilder på badrummet så att ni får se om vi har skött oss.
Nu blir det dock mys i soffan med mina två skatter och jag hoppas att din kväll blir lika lugn och trevlig som min!! // Kramar Isabella

Kommentarer
Postat av: Sussie

Alltså! vilken inspiration du är till att renoveringar inte behöver kosta skjortan! ser fram emot att se bilderna på resultatet :)

kramar

2010-11-25 @ 20:19:51
URL: http://emmasusanne.blogspot.com
Postat av: Susanne [Snusans inredningsblogg]

Vilken toppenbra budgetrenovering. Du visar verkligen att man kan göra stor förändring med små medel. :)

2010-11-25 @ 20:58:16
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Jag e sååå spänd på o se resultatet! Berättade precis för min man om ert projekt. Det kan va nåt för vårt badrum som vi verkligen ogillar. Tivolibadrummet kallare vi det, med tanke på alla border o den fantastiska terrakotta färgade klinkern, NOT! Men det e ett stort badrum o det renoverades för bara ett par år sen plus att vi inte har råd att göra om det helt o hållet o kakla o så.

Jag har gjort ett test o satt upp kakeldekor på två plattor, det blir bra, men det blir en jädrans massa rutor som ska klippas ut o klistras upp. Blir säkert inte så ekonomiskt heller.

Undrar bara vad vi ska göra med golvet, några tips?

2010-11-25 @ 21:42:19
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Malin

Provar att fråga igen ang ditt draperi. var har du hittat det e såååå fint o precis vad jag skulle vilja ha till vårt badrum.

Super spänd på bild på det färdiga badrummet. Gillar skarpt konceptet med budget renoveringen

2010-11-26 @ 14:11:18
Postat av: Lilla jag

Älskar plastmattan!

2010-11-26 @ 15:12:46
URL: http://irenev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux