blått badrum med personlig mosaik


kollage: isabella

Vilken härlig dag!! I dag har jag kämpat med att bygga om rengörings avdelningen på jobbet och det blir så bra!! Efter jobbet åkte jag med Rebecca på en shopping runda och jag kom hem med två nya pälsplädar och matchande kuddar till. Efter det satte jag i gång och började pröva olika lull lull kombinationer på kuddarna i soffan för jag vill förnya mig lite. Men jag har så svårt att slita mig i från all färg här hemma. Sammtidigt som jag vill ha en mer neutral ton i hela hemamt just nu... Efter en stund gav jag upp och nu sitter jag och letar mer badrumms inspiration!!

För en liten tid sedan skrev jag om mitt favorit badrum med gula accenter och i dag vill jag visa ett annorlunda och dekorativt blått badrum.
Här har man blandat en stark blå kullör med matta väggar och släta betongytor, kakel med ett dekorativt mosaik mönster på väggen som även sticker ut i från mängden. Detta badrum får mig att vidga mina vyer lite extra och det finns vissa bitar som jag kommer ta med mig till vårat bygge.. Tankarna snurrar runt i huvet och planerna likaså.. Tur att jag har tid på mig att planera!!  Vad tycker du om detta badrum??

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux