Lego lådor i sverige, gult & lekfullt

Jag har ju lovat att jag skall visa upp mina nya fynd! I veckan skrev jag om Lego förvaringslådorna och nu är dom funna här i Sverige. Det var av en ren slump som vi sprang på en hel avdelning med legos härliga förvaringslådo inne på Toysrus i veckan. Tror du att jag vart glad eller vad!!?? Jag gav ifrån mig ett glädje tjut där inne skall jag erkänna!! Vi köpte två st gula Lego herrar, den stora tjänstgör som fruktskål i Ellas kök. 
Vi funderar på att köpa legolådorna också fast dom var lite mindre än vad jag hade trott och fanns inte i den färgen som vi ville ha.. Hoppas att dom kommer in i alla färger för vi vill ha gula eller vita. Vi ska nog ha lite is i magen och önska oss sådana av tomten i alla fall för det är ju som sagt var inte långt kvar till jul!!


Foto:isabella

I Ellas kök skymtar ni även två st andra nyheter!! Jag hade nämligen även turen och vann jätte söta brickor inne hos Jenny som jag fick hem i brevlådan i veckan. Myran mönstret är ju bara så sött!! Eller hur!!

Nu nalkas det mat här hemma och sedan blir det en lugn kväll i soffan. För tack vare snöstormen i natt kom inte min älskade man hem först kl:05.10 i morse. Det blev en extra lång bilfärd hem i från Göteborg då snön yrde runt i stormen. Men nu har jag båda pärlorna här hemma oskade och jag är så nöjd med nya bilen!! Fasiken va snygg den är!!!! Nästan lika snygg som min karl :)
Trevlig helg mina vänner!!Bilder: isabella toysrus..

Lego gubbe/tjej stor pris 209kr
Lego gubbe/tjej lilla pris 139kr
Stor legolåda 6 ringar 279kr
Mellan låda 4 ringar 169kr
lilla 2 ringar 124kr
min 1 ring 99kr


Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux