Homelywood, mässan del 2.

I går visade jag er första delen av Hem & Villa mässan 2010 i från stockholmsmässan, nu kommer del 2.Ute i entré hallen möttes vi av en stor monter med natur tema som var så vackert anordnat. Hela montern var uppbyggd i olika sektioner av plywood och skenet från lamporna gav möblerna och interjören ett varmt inbjudande sken.
På ena sidan fick vi beskåda en dekorativ badrums visning som slingrade sig in mot en uppbyggd skog del. Medans vi gick runt och inspirerades fick jag faktis en välkommen hem kännsla i magen. Så årets tema lyckades trollbinda mig!!! 
Detaljerna överlöste varandra och varjegång man tittade på montern upptäckte man nya ting. Andra sidan bestod av kök, hall och sovrumsdel men mer om det får ni se här på bloggen senare i veckan!!

 
Foto: © isabella (Hem & Villa mässan 2010.)

Nu vill jag gärna veta vad ni tycker om denna monter?? Denna fråga får även bli "söndagens fråga" till er läsare. För ni har vell inte missat att på söndagar råder det en frågestunds dag här inne på rusta upp. Har du en fråga eller någonting på hjärtat som du vill säga till mig!!?? Tveka då inte att skriva en rad i komentarsfälltet här neda eller maila mig på rustaupp@hotmail.com . Är du nyfiken på vilka frågor och svar som skrevs förra veckan!!? Ta då en titt här...
Trevlig söndag vill jag nu önska er alla!!  Kramar//Isabella


Kommentarer
Postat av: pysseliten

åhh vilken fin uppskyltning .Trästockarna var ju super fina med färg på,

2010-10-10 @ 19:44:20
Postat av: sara

Ååå va roligt med HOMELYWOOD skylten. Jag gillar badkaret & badrummshyllan bäst. Jätte fint!! Vilka fina bilder du bjuder på tack för det!!! Trevlig kväll. =)

2010-10-10 @ 20:10:33
Postat av: jenny

oj så mycket fint.

Skrev en kommentar för någon dag sen att du är en av vinnarna av ett set med myrbrickor men du har nog missat det.

Maila din adress så kommer dom snart med posten.

Kram

2010-10-10 @ 20:29:08
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Malin

hej kära Isavad fina bilder du har tagit ifrån mässan. Ni måste ha haft super där. Angående montern som du visar är det myyycket träää. Kanske lite för mycket. Har svårt att urskilja detaljerna från både väggar och golv. Känns dock väldigt skandinaviskt och svenskt med lite jaktstugekänsla. jag hade nog fördragit att i alla fall golvet skulle vara en annan färg eller kanske en heltäckningsmassa i en avikande färg i från allt trä.läste kommentaren ovanför :) grattis till vinsten gummanKramar Malin

2010-10-10 @ 22:08:59
URL: http://joyforhome.blogg.se/
Postat av: Yenny

Gud så kreativt, vad mycket man kan göra med trä. :) Om jag kunde göra nåt skulle det bli att såga ut ett Swedese Tree. Jag har alltid frågor!: :) 1. vad är du mest och minst nöjd med i ditt hem? 2. Något favorit Design/inrednings eller kanske bygg program ( typ arga snickaren) som du följer på tv? 3. är du morgon eller kvällspigg? :) KRAM!!!

2010-10-11 @ 10:06:35
URL: http://www.yennyli.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux