Nu blir det av!!

Hej på er alla!! Hur mår ni i dag?? Jätte kul att läsa att många av er har koll på eran brandutrustning där hemma!! Det var för mig oväntat många av er läsare som hade stenkoll!! Vilket glädjer mig och pushar mig att ta tag i det här hemma också! I dag har det varit en sådan där dag då tiden har stått still för min del...
Jag har gått från att vara förkyld till att bli magsjuk!! Fast jag har jobbat ändå i dag men hållit mig borta ifrån maten, så det har gått ganska bra att stå på benen ändå trots allt. Efter jobbet sprang vi även in på Toysrus och köpte två nya favoriter hit hem, ( jag ska visa er dom innan helgen.) Jag kan avslöja att jag har hunnit lekt mer med dom än vad Ella har hunnit gjort hitintills!!

Nu sitter vi vid datorn och kollar på tågbiljetter enkel resa Stockholm-Göteborg, för i morgon skall vi slå till på en ny bil. "Äntligen skriker Martin här i bakgrunden!!"
Ni som har läst mina tidgare inlägg mins säkert att vi har letat ett tag nu efter bil och velat fram och tillbaka. Nu tror jag att vi är överäns!! ( - det är vi säger martin mummlandes..) Denna pärla ska Martin hämta hem i morgon medans jag och Ella har myskväll.
 


Bilder: på våran nya pärla!!

Ärligt talat är jag fortfarande kluven då jag så gärna ville göra om badrummet och börja redan innan jul!! Men det kommer att få vänta tills nästa år har vi bestämt. Eftersom att jag inte va en av dom som rånade Ikea här i kungenskurva i går, så räcker inte sparkassan till båda projeketen just nu..
Badrummet duger som det är ett tag till, jag kommer att får mer tid att planera allt på i lungn och ro. Vilket är bra eller!?! Gör jag rätt nu eller har Martin förtrollat mig?? Jag får klura några timmar till!! Hoppas att du får en trevlig kväll!! Kramar// Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux