speglar hjälper till..


Kollage: isabella.

Hej på er!! Hur har eran dag varit? Mår ni bra? Hoppas att ni har hållit er friska!! Jag är själv inte på benen än, är så förkyld! I dag fick jag gå hem från jobbet då hostan höll på att knäcka mig. Nu ska jag vila och sova sova sova.. Vill inte se mig själv i spegeln för jag ser verkligen död ut i dag. På tal om speglar!! I går kom jag & martin överens om att vi ska ha en stor spegel som löper från golv till tak i badrummet på övreplan. Vi sitter och funderar på vad vi ska klä dom resterande väggarna i för material.. Kakel, matta eller målat?? Ja vi tvekar och velar som bara den..
Det är många pusselbitar som ska falla på plats!! Det är skönt att planera lite då och då, slippa stressa med allt denna gång!
Som ni ser på exempelbilderna här ovan kan en spegel verkligen lura ögat. En spegel kan både förstora, bredda ut och förlänga ett rum om den placeras rätt och i det optimala formatet för rummet. Jag gillar att experimentera med rummens ytor. En stor spegel kommer bli kanon tror vi. vad tror du??

P.s
Helgen närmar sig och i morgon startar mässan i Hem & Villa mässan i älvsjö!!
Vi ska som sagt var dit i helgen, det blir även ett litet firande på lördagen för våran del! Jag och martin firar nämligen 9år som par och vi har samtidigt bot i radhuset i 1år på lördag. Jag var bara 17år gammal när jag träffade Martin så tiden rusar i väg!! :) Det blir en mysig och rolig helg jag längtar så otroligt mycket!! Ingen stress inga måsten utan bara njuta av två härligt inspirerande dagar på mässan och mysiga kvällar med Martin. Det ska bli så härligt!!!! Bara jag blir frisk nu!!!! Så surt att inte orka jobba för att kroppen ska strula. Jag känner mig som ett barn på invänning på dagis = SJUK & BORTA JÄMT!! Stackars min chef han kommer bli tunnhårig snart tack vare mig.. 
God natt på er alla!!! Kram // isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux