Brun turkosa toner..


Del 2.. köket och badrummet.. Som ni ser på bilderna var det mycket brunt turkost och glittriga toner i lägenheten. Vi trivdes jätte bra där då vi hade både uteplats på bottenplan och balkong med utgång från vardagsrummet på övre plan. Vilket gav en kännsla av frihet.. En liten sak för många av er kanske men en lyx i mina ögon. Vardagsrummet är ganska likt det vi har i dag om man bortser från färgvalen.. Kramfors soffan var en sådan favorit i våra ögon och hjärtan att vi beställde en ny likadan vid flytt. Varför undrar ni kanske?? Jo den förra var spelgvänd jämfört med hur vi har det i dag..Badrummet..Hallen nere

Foto isabella..

Även i denna lägenhet hade vi vit trapp, det känns som att den förföljer mig :) Vilka favoriter har alltid fått följa med dig vid flytt?? Vika matriella ting håller du varmt om hjärtat??

P.s du glömmer väll inte bort att tävla klicka här..

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Tycker ni hade det jättefint även i ert förra boende!Hos oss fick tapeterna i vardagsrummet bli densamma som i förra huset. Älskar dem fortfarande!Puss!

2010-11-02 @ 19:08:50
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Tess

Oj vad fint!

2010-11-02 @ 20:37:37
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Anna

Så fint ni hade det! Du är verkligen, eller Ni ska jag kanske säga, duktiga på att inreda och få det snyggt OCH hemtrevligt.

Vi har bott i vårt hus sen 2001 och det är vårt första gemensamma boeende. Flyttade ihop i huset efter dryga 4 månader tillsammans :-)

Funderade på vad jag alltid tagit med mig vid flytt...och det enda jag kommer på är alla gamla minnessaker och julpynt :-)

kram

2010-11-02 @ 21:34:32
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Sara

Ni är så duktiga och vilket jätte fint hem ni hade!!!

2010-11-03 @ 11:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux