Bland tårar och minnen..


Bilder: nangiala körsbärsdalen..

I dag håller jag på att förbereda dukningen iför mormors begravning. Planeringen snurrar runt i mitt huvud som i en karusell, borden ska dukas och kollage skall göras. Det är min moster som har hållit i nästan hela planeringen inför begravningen! Vi vill alla att det ska bli en enkel men fin begravning.. Känslorna är många för oss alla just nu!! Vissa är nervösa då det blir den första begravningen för dom, vissa vet inte hur dom kommer reagera. Andra bollas fortfarande fram och tillbax med det overkliga, det faktum att mormor inte finns längre bland oss.
Jag planerar själv inget mer en att jag ska dit och tar känslorna då så som dom kommer. Efter att ha gått på min farmors begravning för nåt år sedan så vet jag av erfarenhet att känslorna inte går att styra en sådan dag. Det blir som det blir helt enkelt, jag har Ella och martin vid min sida som stöd!! 

Nu inför mormors begravning hjälper alla till med det dom kan och våran lott efter önskemål från oss är bakning och dukning / dekoration av borden till minnestunden.
Det kommer bli så fint, jag har samlat i hop mycket fina ljus, lyktor och uppläggningsfat. I dag ska vi plocka i hop allt som vi ska ha med oss!! martin har bakat bullar och kakor, han har verkligen hjälpt mig massor för att vi ska få den här dagen så fin som möjligt. Begravningsplatsen där mormor skall vila ligger vid en polande bäck med skogen som granne. Det är sagolikt vacker och jag är så glad över att mamma och hennes syskon fan den plattsen!! Efter begravningen ska vi ta oss en promenad bara jag Martin och Ella för att andas lite..
 ♥  Vi ses i nangiala mormor!! ♥

Blogg inläggen kommer inte bli så många under denna helg och jag tror som sagt var att ni förstår varför!! Tävling om fågelkrokar i valfri färg avslutas i morgon!! Och vinnarna kommer publiceras inom kort. Kramar i massor till er och hoppas att ni får en mysig helg. Kram// isabella

Kommentarer
Postat av: ullie

vi tänker på dej . STYRKE KRAM

2010-09-30 @ 11:01:12
URL: http://weberskold.blogg.se/
Postat av: Anna

skickar oxå en styrkekram!

2010-09-30 @ 13:43:44
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

♥ ♥ ♥Puss!

2010-09-30 @ 21:58:26
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Begravningar e jättejobbiga. Men jag tror att de e bra också man får ett tilfälle att få sörja och gråta ordentligt. Min morbror givk bort i cancer för ett par år sen, vi va inte alls nära och hade inte träffats alls mycket de senaste åren. Men jag va ändå helt knäckt på begravningen man blir så överrumplad av sorgen.Men efteråt kändes det bra o familjen kunde gå vidare.All lycka till och ta hand om varandra, stötta varandra i familjen o tillåt er att va ledsna o sörja.

KRAM!

2010-09-30 @ 22:12:55
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: jenny

Jag beklagar sorgen. Inte kul när någon man älskar och vuxit upp med går bort. Bävar för den dagen min mormor inte finns längre. Hoppas begravningen blir fin.

Kram

2010-09-30 @ 23:10:17
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Frida H

Styrkekramar till dig och hela din familj!

Förlorade också min käraste lilla mormor förra året. Fy! Jag kunde knappt förmå mig själv att gå in i kyrkan. Jag stod och lipade som ett barn i kapprummet tills min mamma nästan bar mig ut och höll mig hårt i handen. Jag minns knappt ceremonin.KRAAAM

2010-10-01 @ 00:09:48
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Postat av: Emma

Massvis med kramar till dej gumman, tänker på er <3<3<3 Puss

2010-10-01 @ 13:11:30
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: jenny

Usch vad tufft. Tänker på er.. Hoppas det blir en fin begavning, så hon får ett riktigt fint avslut..Kraaam JennyPs.Du drog den vinnande lotten i min tävling.Ds.2010-10-01 @ 20:24:21
URL: http://www.janethepain.se
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Vet hur jobbigt det är så jag skickar en massa styrkekramar!!!!

2010-10-02 @ 01:27:25
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux