En skit sak eller???Kollage: © isabella rustaupp.


1. Hafa relax  5096kr
2. Hafa kioto  4161kr
3. Westerberg ocean  2995kr
4. Swedbwergs  3270kr
5. Duravit vero  11995kr
6. Duravit d-code 3500kr
  
Det känns jätte kul att det vart så mycket positiv respons på badrums golvet! Nu känner jag mig extra glad :) Tack alla ni för det!!!
Vi har börjat med steg två på måste göra listan och det är vilken toalett vill vi ha!!? Kanske en skitsak?? Jag tycker dock att den detaljen kan lyfta eller rasera ett helt badrum.
Jag skulle helst vara utan toalett men det går ju inte, jag tycker att det är så fula ting men så nödvändiga!!

Det är inte ofta man börjar planera ett badrum med att börja leta toalett stol. Men i detta fall är det ett bra sätt att veta vad vi ska lägga pengarna på. Jag resonerar som så att jag vill ha dom detaljerna som jag tycker är mest viktiga estetisk sett oavsett pris klart på listan i första hand. på sådant sätt kommer jag lätt kunna fortsätta planeringen och budget tänket!! Här är dom wc stolar som vi har kollat lite extra på just nu.
Jag gillar nr 1 och 5 bäst tror jag kanske nr 2 också. 
Har du några andra förslag på snygga wc stolar?? Vilken tycker du??

Kommentarer
Postat av: Sussie

Jag gillar Villeroy & Bochs vägghängda Pure Stone - lite dyr men en riktig sevärdhet i badrummet :)

Finns på vvsochbad.seKramar!

2010-09-21 @ 15:25:17
URL: http://emmasusanne.blogspot.com
Postat av: Pysseliten

Oj vad svårt dom ser väldig stora och klumiga ut jag skulle valt en minder modell men det är ju smaksak 3 annars :) Mitt val .

2010-09-21 @ 16:52:59
URL: http://pysseliten.blogg.se/
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

5:an är snygg. Men ser dock inte så bekväm ut... Utan 1:an får min röst!Puss!

2010-09-21 @ 18:09:34
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Sofia

Oj, man tänker inte på att det finns så många olika modeller av toastolar att välja på! Jag tyckte den första var stilren och snygg. Känns konstigt att sitta på en fyrkantig (eller?)..Läste förra inlägget och tror ni kan få det riktigt fint. Helt vitt låter lugnt och skönt.

2010-09-21 @ 19:48:22
URL: http://landinskan.blogg.se/
Postat av: Lili

jag tycker nummer fem var riktigt cool, men kanske en aning dyr!? annars så tycker jag ettan var ett riktigt bra allternativ med :) skall bli spännande att se resultatet av badrummet sedan :)

ha de så bra!

2010-09-21 @ 21:15:47
URL: http://living.webblogg.se/
Postat av: Anna

Vi valde IFÖ sign, en ganska klassisk stol som vi är nöjda med...GLÖM inte soft close lock..så du slipper smälla igen locken längre, skönt med ljudlöst :)

Av dina urval gillar jag nog nr 1 bäst, helt ok pris oxå!

2010-09-21 @ 21:58:59
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag gillar ettan och tvåan bäst! Säger som Anna... GLÖM inte soft close. You must have. En annan sak att tänka på. Köp inte nån stol med "former" nertill. Fastnar alltid en massa jäkla damm som man lätt klarar sig utan. Så en stol med raka fina former. Snyggast enligt mig... Lycka till i toalettstolvalet!

2010-09-21 @ 22:50:51
Postat av: Åse - Interiörguiden

Själv föredrar jag Ifö eller Gustavsberg (bra kvalité och bra pris), vilken som, med dolt vattenlås för att de är lättare att städa. Anledningen är att om något skulle gå sönder kan du gå in i vilken vvs-butik som helst och köpa din lilla reservdel utan att bli ruinerad och så slipper du vänta på delar som kan ta tid på grund av leveranser eller att för att de är tillfälligt slut (jag har erfarenhet av det här har jobbat med badrumsinredningar, skulle pga denna erfarenhet aldrig köpa en toastol från Svedbergs).

Lycka till med letandet!

2010-09-22 @ 08:34:49
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Isa på rustaupp

Tack för all bra råd!!!

Sussie: ja den är så snygg dock vägghängd och vi vill inte bygga in toaletten då det blir för mycket jobb.Pysseliten: ja bilderna får dom att se klumpiga ut det håller jag med om. fast dom är nättare i verkligheten ;)jenny ~ mammanochkidzen: 5an är jag bra sugen på tror att min rumpa skulle gilla den ;) Annars står valet mellan den och ettan.

Martin gillar ettan bäst. jag tycker dock om formen bättre på 5an.Sofia: jag tror att det könns som vanligt att sitta på en fyrkantig eller kankse inte.. vart tveksam nu ;)Lili: Jo den är lite dyr men jag har turen att ha en sambo som jobbar som vvs grossist så det blir bra priser tror jag. inköpspriser :)Anna: ja ifö sign är fin den med. vi valde ju ifö sign art till badrummet där ner och den är vi jätte nöjda med.

oft close lock är ett måste och är inräknat i dom priserna som jag har gjort jämförelser på. Klantiga jag skrev dock inte i det. sorry!!! KramJohanna: bra tips det ska jag skriva upp för lättstädat det är ett måste!!! kramÅse - Interiörguiden: jag har tittat på gustavsberg och ifö men inte letat tillräckligt noga kanske.

Doltvattenlås är ett måste för mig.

Min sambo säger som dig när det gäller svedbergs, vi har tur annars med reservdelar då han jobbar på en jätte stor vvs grossist men det är alltid ändå ett pluss att köpa en wc där reservdelar är lätt åtgängliga. Dina råd ska absolut betraktas!!! tack så jätte mycket!!!Ett stort tack till er alla!!! Letandet fortsätter och jag kommer uppdatera er sedan om vilket val det blir :) Kram!!!2010-09-22 @ 11:10:26
Postat av: Christmas Time

Nr 5 ser riktigt snygg ut. Den tar bort toa utseendet, det blir nästan fräscht att gå på toa. :P

2010-09-22 @ 13:25:49
URL: http://christmastime.blogg.se/
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

2:an e nog min favorit. 5:an va för kantig för min smak :)

Tolaett val tycker jag e himla trist, det e bara ett nödvändigt ont som kostar mer än det smakar. Vi har nog den sämsta toaletten i vårt badrum, Ifö Cera, men så hade ju förra ägarna som gjorde om badrummet skitdålig smak.

Men som sakt en toalett kostar ju en slant så man slänger ju inte ut en som fungerar för att den e ful. Vi har skullat byta toasitts jättelänge o villa ha en soft close men det finns inga som passar til den sketna toaletten så det fick bli en i plast ist suck.Lycka till med valen :)p.s Stolen som du så gärna vill ha skulle jag oxå vilja ha, den finns inte hemma hos oss utan bilden e från Eco tapeters hemsida ;)

2010-09-23 @ 21:54:09
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: jenny

Vi har en som liknar nr:2. kanske t.o.m är den, kommer inte ihåg vad den hette.Är då nöjd med den vi:-)Svar: Pläden kommer från ikea.

2010-09-23 @ 22:38:09
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: isa på rustaupp.

Cornelia: du har så rätt!! Smaken är som baken och dyrt för att sitta på.. I vårat badrum kommer det finnas två planlösnings förslag. Väljer vi den ena måste vi sattsa på en snyggare toa annars kommer jag störa mig på den.

Kommer vi dock underfund med att enas om förslag nr två. Så kommer det blir en stannard toalett tror jag.

Det är bra surt när förra ägarna inte hade den smaken som man själv har. men som sagt var jag skullealdrig häller slänga ut en fungerande ändast för att det inte tilltalar mig estetiskt.

Du tänker så rätt!!!

hahaha jasså fasiken va jag har gått och varit sotis i onödan på stolen då..

PussJenny: Nice är den den ni har så hade jag också varit nöjd :)

Tack gumman för svaret angånde pläden. Har tittat på den på ikea, tyckte att den var för lila i verklighetn. Älskar dock mönstret och tyckte att den va så snygg i din korg. kram

2010-09-24 @ 01:10:33
Postat av: Fia

Vi har stol nr 5 (fast vägghängd) liggandes i garaget - den väntar naturligtvis på att få flytta in till det tilltänka badrummet som någongång kommer att bli´klart. Vi kollade även på 1an men tyckte 5 var kanonsnygg och annorlunda för att vara toastol. Så vi är supernöjda med vårt val även fast priset var lite saftigt men det kan det vara värt när resten oxå kostar lite. :)/ fia

2010-10-06 @ 19:27:16
URL: http://villabernsborg.wordpress.com
Postat av: Jari

Köp inte toalettstol från Svedbergs ... aldrig!

Det blir bara problem. Smäckig kvalitet och dom är byggda för att hålla i mindre än fem år.

2011-03-25 @ 10:11:36
Postat av: Johan

Vad är det som säger att man måste smälla igen locket bara för att man inte har "soft close"?

Svar: Smälla igen lockat eller inte är inte riktigt frågan!! Med ett litet barn i huset kläms fingrar lättare än vad man tror. Vuxna har nog mer vett att försiktigt fälla ner sitsen. Men att säga det till en ett-tre åring är dock inet lika lätt!!

2012-06-18 @ 17:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux