Höst regn av bilder och tankar..

Jag älskar min familj så att jag kan dö och Ella kan verkligen väcka dom finaste, starkaste av känslor i mig genom att bara finns till. Ella busade ute på tomten och kastade sig i lövhögen, hon skrattade så gott!! Min lilla syster var även över på en fika efter sitt jobb, vilket var så mysigt. Plötsligt fick jag den där magiska känslan i magen att allt känns så bra!! Tiden stod stilla för en stund och jag vart som förstelnad av att bara sitta och titta på min underbara tjej som lekte med sin moster. Löven yrde runt och skratten donade mellan husväggarna. Hur kommer det sig att det känns som att mitt hjärta ska spricka av all den kärleken som jag har och känner?? Hur kan en sådan känsla få mig så rädd men så stark och glad samtidigt!!? Känner du så ibland?
Foto: © isabella    modeller: Ella &  (syster min.)

När all kärlek inte får platts i ens hjärta vad gör man då?? I dag känner jag för att skriva av mig lite därför kommer nu några rader ifrån mina tankar och mitt hjärta.. Det är så mycket som sker i vårat liv just nu och jag känner att jag inte hinner i kapp riktigt. Men nu är jag på god väg!!

Vi har fått påbörjat en ny utredning av mina missfall och hoppas att läkarna ska finna svaren på varför det blir som det blir för oss.. Myckat prover har det blivit och jag har fått en hägre dos levaxin för min sköldkörtelrubbning (struma.) Det händer samtidigt mycket på jobbet och jag trivs bättre en någonsin. Det har varit en svår balansgång att hålla humöret uppe på jobbet när det har varit tufft med läkarbesöken och alla frågetecken med min kropp sammtidigt.. Jag är så glad över att jag har min Familj & Jimmy (min butiks chef) som har hjärna och hjärta på rätt platts, som avlastar min oror! Som förstår att jag försöker räcka till på båda ställena. Det är inte ofta som jag tidigare har känt att det finns en framtid som ser ljus ut både på det jobbmässiga planet och på det privata. Det känns lite för bra för att vara sant fortfarande. Men jag har bestämt mig för att försöka släppa kontrollen och njuta av stunden.


Som många av er säkerligen också önskar, vill man ibland bara få mer tid och bara kunna stanna upp och njuta av stunden som råder. Det försöker jag göra nu!!  Jag har blivit mer till freds med mig själv och ser klarare på mitt liv nu. Mycket tack vare stöttning från en underbar väninna!! Dimman har lättnat och jag ser dom där speciella ögonblicken klart och mer oftare nu. Sådana där små saker som ger livs kvallite som man inte kan sätta fingret på vad det är!! I dag var en sådan dag!! Jag känner mig så glad och lycklig just nu över att jag har en sådan underbar man och en sådan otrolig liten tjej i mitt liv att jag bar vill skrika ut det för hela världen.

Kanske är jag hög av ruset?? En sak är säker jag njuter för fullo av dom där speciella ögonblicken och jag vill se dom ofta. Det är som sagt var bara jag själv som kan skapa dom, för det är mina ögon som måste ta mig tiden att se dom!!


Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux