Retro koja kan det funka tro??

Jag har  fått en knasig ide igen!! När vi var på skansken gick vi förbi en gammal telefonkiosk. Jag får nog säga att dom är mer eller mindre antika i dagsläget och jag tror inte att det finns många kvar i sverige i dag. Dom är lite retro fulsnygga tycker jag och så slog en ny ide över mig. Jag skulle vilja få tag i en gammal telefonkiosk till våran baksida. Vad ska hon med en sådan till tänker ni nog nu!!?

Jo jag skulle vilja sätta en bottenplatta i den och använda den som en koja. Då den är vattentät har fönster redan och är snygg i sig kan det inte bli en roligare men ändå så lekfull detalj i trädgården. Så nu ska jag på jakt efter en!!! Jag vet inte vart jag skall börja leta men att ringa upp telia och kolla vart man vänder sig med sådana frågor blir nog mitt första steg. För detta är en ide som jag gärna vill sätta i verket till nästa sommar. I värsta fall får vi väll bygga en egen variant själva. Vad tror ni om det? Hiss eller diss?? Jag kan säga er att martin bara skrattar åt mig just nu!!


Foto: isabella   plats: skansen

I går var det som sagt interjuv och fotografering här hemma då Expressen var här hemma. Det var jätte kul och gick hur bra som helst. Ella var lite blyg i början För Frida och Petra men tack vare att tjejerna va så gulliga och jordnära släppte det snabbt. Ella busade runt och visade sitt rum med bästa lekanda, gunghästen skulle hon visa upp och alla leksaker så klart. Jag har en liten tuff tjej i lyxförpackning!! Tjejerna var här i drygt två timmar vilket var så trevligt. Jag fick berätta hur rummet var planerat och tanken bakom det hela. Det var massa frågor som besvarades och en upplevelse att ha dom här hemma minst sagt.. Det vart även lite bilder tagna i hennes lilla rum samt på barnköket och badrummet. Innom det närmsta kvartalet nu blir det publicering av repotaget här hemifrån, det ska bli så spännande att få se bilderna sedan.
Från det ena till det andra nu..

Tack för erat stöd i min sorg, era komentarer, mail och råd har värmt mycket i mitt hjärta!! Som jag skrev tidigare har familjen fått en större roll en någonsin tidigare i mitt liv efter allt som har hänt. Martin har varit ett otroligt bra stöd för mig!! Vi har försökt att hitta på saker bara vi tre för att få mig på andra tankar. Skansen var ett av besöken som vi har gjort nu i dagarna tillsammans. Solen sken när vi var där och det var så mysigt att få vandra hand i hand med Martin. I alla fall för en liten stund för Ella sprang runt som en galen höna bland alla djuren, jag fick springa efter. Nu har vi nyss kommit hem och sak ha en mysig kväll till idol på tv. Trevlig kväll på er alla. Kramar i från mig!!

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux