Personlig prägel på ikea matstolen..

För nästan exakt ett år sedan pysslade jag i hop en lite mer personlig barnmats stol till vårat kök av en Antilop stol från Ikea.. Med hjälp av dekorplast, kartong, penna, en sax och lite tålamod fick jag ganska snabbt fram en ny look på Antilop stolen. Jag vart väldigt nöjd med resultatet men nu när snart ett år har gått har dekorplasten blivit lite repig och det var god tid för ett litet byte!!
Med saxen i högsta hugg åkte i dag dekorplasten fram och denna gång även en extra stark spritpenna. Jag använde mig av spritpennan för dom små detaljerna som jag målade på frihand på stolen. Stols mallen som jag tillverkade i papp för brickbord och stolsryggen hade jag sparat sen förra gången. Den kom nu väl till pass!! Jag kände för att experimentera lite med olika motiv på stolen denna gång, och dessa fyra motiv blev det:

1. En Barbapapa stol   2. En Barba bok stol  
3. Spöketlaban stol     4. En Moln stol.Foto: isabella © rustaupp

NYA MOTIVEN!!!

Foto: isabella © rustaupp

Det slutade dock med att stolen blev rutig igen tillslut för jag älskar det mönstret!! Men det var riktigt roligt att göra stolarnas olika karaktärer och övning ger färdighet. Jag behöver allt öva lite för jag har tänkt att ge bort en barnmatstol i doppresent snart.. Vilket motiv hade du velat se på stolen?? 

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!! Själv ska jag åka och hälsa på min mamma, få se bilder på platsen där min lilla mormor ska begravas. Planeringen inför begravningen har påbörjats och det är så mycket minnen som blommstrar upp just nu inom oss alla. Tack alla ni för erat stöd det värmer så!! Kramar// Isabella.


P.s Håll utkik här på bloggen under dom närmsta dagarna.. För en tävling är på ingång!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux