Rosa unkarslya.

 En sådan här regning dag behöver jag färg för att bli glad , i dag är det Daves hem som får muntra upp mig lite. I New york hittar man denna rosa ungkarls lya där Dave alhadeff bor. Här möts man av en härlig stämning som ger färg och ett leende åt själen. Där spännande föremål möter exklusiv desig och vardagligt skräp som vi andra kanske tar för givna bidrar till en skön mix.

 

 Den fyllig rosa färgen lyfter rummen, lägg märket till att dom ruffa väggarnas struktur verkligen ger liv och rörelse i rummen. Jag gillar verkligen mixen och helheten som Dave har fått till. Dave bor och arbetar i new york där han driver tre st inrednings butiker ta en titt här och här på två av dom. Kanske hittar du nåt som du gillar??


Bilder: från flickr.com

På tal om färg.. Jag är nyfiken i en strut och vill gärna höra era tankar om färg? Brukar du ha mycket färger hemma? Är det någon speciell färg nu till hösten?Jag är en färggalning som ni nog redan vet och jag mår bra av färg.. Gärna i en kombination med grått och svart- vitt så klart!! Nu till hösten har den mysiga orange färgen hittat in igen här hemma, efter att ha varit borta i snart ett år uppe på vinden. Tiden går så fort, snart har vi på dagen bott här i ett år och om bara några månader blir Ella 2år!!! Vart tar tiden vägen??

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux