Trallen vart klar lagom till hösten..

Under sommaren har vi försökt att göra någonting kul av våran extremt lilla och tråkiga framsida.
Jag har aldrig tidigare visat upp våran tomt förut varken på styleroom eller här på bloggen då det inte har varit mycket att visa, men här kommer lite före & efter bilder på hur det ser ut på framsidan i dagsläget, som vi även kallar mellanstadiet..
 
Vi hade en liten trall som var i dåligt skick, en död gräsmatta och fri insyn! Jag är inte någon trädgårds människa och funderingarna har fått gå på högvarv dag som natt. Tillslut kom vi överens om vad ville göra!!
Planerna vart att bygga trall över halva tomten och skifta plats på gräsmattan, Plantera träd, bygga spaljé för insynsskyddets skull och en inbyggd mini pool. Några sena kvällar blev det men nu börjar det kännas bra!! Asfalltering ska ske nu snart i dagarna över platsen där plattorna ligger i dagsläget. Det kommer bli så skönt att slippa rensa allt ogräs varje dag mellan dom.Foto: isabella

Spaljen som vi har byggt är så gott som klar nu och näsat år ska en blomlåda byggas.. Vi har även ansökt om lov för att få måla om huset från rött till vitt. Men i en bostadsrätt förening som vi bor i fick vi nej direkt. Grrrr.. Vi tröstar oss med en ny svart markis i ställe. Vi kommer dock att sätta upp den först nästa år, då det känns onödigt att göra det i år nu när hösten ändå är på ingång.. Nu börjar vi känna oss nöjda för i år!!! För vi har nu mera både trall och en grön gräsmatta att gå på. Bättre sent än aldrig :) Eller hur??!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux