Trollspöt åker fram..


Asfaltering i morgon!! Snabba ryck blev det nu då vägarbetarna ringde nyss till Martin och sa att dom kommer hem hit på dan i morgon och ska asfaltera våran uppfart. Vipps så måste vi nu ta fram trollspöna och börja riva upp alla plattor som ligger där i dagsläget.
 (Trollspö=snarare på med skit kläderna och handskarna..) I bland fungerar inte allt så som planerat då killen som ska asfaltera skulle ringa oss 1-3veckor innan han kunde komma hit. Men nu vart det panik bråttom!!! Martin är redan ute och har på börjat röjningsarbetet framför spaljen. Det ligger som sagt var inte bara plattor på marken som skall bort utan även brädor och annat smått och gott!! Ella plockar sten och snarare förvärrar martins jobb för tillfället, men söt det är hon!! På återseende kära vänner nu skriker karl att jag ska skynda mig på ut för att hjälpa till. Kram på er!!!

P.s
Är det någon som känner för att lyfta lite skrot och vill hjälpa oss så är ni välkomna hit nu i kväll!! Kaffet är redan påslaget så termosen kan ni lämna hemma om ni kommer över.
Så bjuder jag på fika till idol sedan!! Lockande???


Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux