asfaltering är klar & nu kan vi snart hoppa hage


kollage: © isabella.

Nu har vi asfalt på framsidan!! Gubbarna anlände i dag och inte i går som det var sagt, tur var det då alla plattor försvann först på förmiddagen idag. Tre gubbar och ca en timme senare har vi nu en svart fin parkeringsplats. Aldrig mer kommer vi behöva rensa ogräs mellan plattorna och det känns så otroligt skönt!!!Gubbarna som var här lade asfallten så nära spaljen som det bara gick, vi skall bygga en platsbyggd bänk och blomlåda på insidan sedan som kommer täcka asfaltskanten.
På utsidan av spaljen kommer det gå en lång trall bräda för att rama in spaljen och asfaltskanten för ett snyggt avslut. Martin passade på att gera dom sista ändbitarna på spaljen igår som nu är så gott som klar.
Nästa år skall den målas svart samtidigt som huset ska få sig vit färg. På en av dom översta bilderna i detta inlägg ser ni min grannes hus som har den grå/vita färgen som vårat hus kommer få till våren. Jag längtar redan!!

När asfalten har torkat om ca en dag ska jag och Ella gå loss med tavelkritor och rita lite. För nu kan vi hoppa hage bäst vi vill!! Jag är så nöjd med dagens jobb och det vart inte allt för dyrt heller. En kanon start på dagen helt enkelt!! Nu blir det en kopp kaffe på altanen medans Ella sover, vi tänker njuta av tystnaden i några minuter medans lukten av den nylagda asfalten sprider sig över området. 
Hoppas att du har fått en bra start på din helg!! Jag vill önska er alla en trevlig fredag!!
Kramar i massor!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux