Höst tävlingar och orkideér

Blogg tips!!! När jag presis hade startat upp rusta upp fick jag upp ögonen för en docksöt blogg och en ägarinne med ett hjärtat av guld. Bloggen heter JOY FOR HOME och drivs av Malin 21år gammal.
Malin och jag har helt olika inredningsstilar men jag är som trollbunden av henens lantliga stil, gör det självtips. Den här fröken vet hur man pysslar och hur man förtrollar en. Jag har följt denna blogg en bra stund nu och jag rekomenderar henne starkt (om du inte redan besöker den dagligen!!) Just nu råder det en tävling i höstens anda inne hos Malin kicka in du med.


Bilder: lånade från malin.

          


Kommentarer
Postat av: tess

Tack för tipset!

2010-09-30 @ 18:01:36
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Anna

Tack för tipset!! Kram

2010-10-03 @ 12:40:08
Postat av: Malin

Men hjärtat då :) du är så bara för rar. Så fina ord och tack tack tack för att du är så himla go och vänlig. Du har ju också ett hjärta av guld vännen. Jag är så himla glad för att ha "träffat" dig :D ber så mycket om ursäkt för att jag inte tittat in till dig på länge . Läste inlägget ovan om din mormors begravning. Jag hoppas att den blev lika sagolik som den låter med dina fina ord om minnen och platsen vid den porlande bäcken. Tur att du har Martin och Ella vid din sida. Jag skänker dig alla mina lyckoönskningar och hoppas att du kan ta med dig och minnas alla dina fina stunder med mormor din.Massa styrkekramar Malin

2010-10-04 @ 00:02:13
URL: http://joyforhome.blogg.se/
Postat av: Malin

Ps. Så fint collage du har gjort av bilderna :D

2010-10-04 @ 00:03:37
URL: http://joyforhome.blogg.se/
Postat av: isa på rusta upp

malin klart jag va tvungen att visa alla hur duktig du är!!! Sen gick jag och vann också :) JIPPPI!!!!

2010-10-13 @ 16:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux