färg och design gurun mr adlerBilder: Jhonatan Adler.

Färgstark oväntade detaljer, kontraster och harmoni det är Jonathan Adlers signum för mig!!
 Jonathan Adler är en av mina favoritformgivare! Jag besöker ofta hans sajt för inspiration och när jag vill kombinera i hop grafiska inslag här hemma. För er som inte känner till Jonathan kommer nu en snabb presentation: Han är för mig och för många andra en topp design guru som först blev kär i keramik vid 12 års ålder på ett sommarläger, men tog en kort avstickare i filmbranschen innan han startar sin första kollektion av keramik på Barney's 1994.
Succén vart ett faktum, han öppnade sin första butik 1998 i Manhattans SoHo. Som sedan har följts av flera butiker och ett större sortiment togs vid. Glamorösa nya möbelkollektioner blandas med säng kläder, handdukar, kuddar och detaljer av alla dess slag tillkom under åren. Han har designat möbler och dekorationer till Barbie och även andra samlar saker!!!! Adler är som sagt var en mångsysslare med ett enormt produktsortiment om du inte har besökt hans
sajt, så kolla in den!! Berätta gärna sedan för mig vad du tyckte!! Vad gillar du bäst??
Det är alltid kul att få veta vad ni läsare tycker!!

Många har som sagt var insperas av hans verk och jag ska visa er en annan man i veckan som har hämtat massvis med inspiration från Adlers nya bok. Ett barnsligt sött projekt som jag bara måste visa er!! :)

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux