Hur kom det sig???

Hur kom det sig att vi kom med?? Ikea har under våren sökt familjer till Family Live tidningen vilket jag inte hade snappat upp tyvärr. Vilket är sjukt att jag hade missat för jag tillbringar många timmar i veckan inne på Livethemma och låter mig inspireras av andras medlemmars album. I stället för att söka gick det till så här. Jag blev några veckor innan vi for utomland kontaktad via mail (på engelska) av redaktionen på familj live som hade sett vårat kök och barnum i Ikeas tävlingar och undrade om vi skulle kunna tänka oss att vara med i deras höst nr, om jag kunde skicka lite bilder till dem på resten av huset. Så dem fick överväga lite..


Bilder: ©isabella

Jag trodde då att det var någon som drev med mig så jag googlade upp fakta om redaktionen och bad om att få se lite jobb som dom hade gjort (jag måste ha låtit jätte dryg skäms i efterhand). Med min knackiga engelska fick Martin översätta mailen till mig fler ggr, men till sist fick jag det bevisat för mig att det var på riktigt!!! Efter en vecka fick jag ett nytt mail där det stod att dem hade haft ett möte och att dem gärna vilja komma hem hit. Tror ni att jag blev glad och fick nypa mig i armen??? Efter lite mail konversationer bestämdes det ett datum och jag fick lite mer info om hur detta kommer att gå till.

Så här ser schemat ut här hemma för veckan.
Måndag: Damsuga och städa av hela hemmet. (förmodligen kommer jag vara bra nevös och måste sysselsätta mig hela dagen, så städningen kommer gå fort.)
Tisdag: Kommer en stylist hit ifrån Göteborg och rekar, fixar lite. Sedan ska det kompletteras upp med lite detaljer ifrån Ikea varuhuset och göras iordning inför fotograferingen.

Onsdag: Då ankommer fotografen, art direktorn och feature editor hit hem i från England, denna dagen blir det till att gå upp tidigt och fixa det sista med städningen. Klockan 9-18 kommer dem att vara på plats där emellan ska vi i familjen fotas.
Torsdag: fortsätter fotograferingen 9-18 och där emellan ska en telefon intervju äga rum (då jag önskat mig en svensk reporter tack vare mina engelska kunskaper.)

Sedan på fredagen blir det till att fira lite med en grillkväll och andas ut för då är min del klar. Sen är det bara att hålla tummarna för att allt går enligt planen, att ingen blir sjuk. Kramar/ Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux