Förbereder i hallen..

I dag ska hallen fixas i ordning och detta betyder att sprayfärgen ska fram för lite bättrings målning på den så tidigare vita urbanstolen som blev gul förra våren efter en pyssel dag.. I väntan på att den ska bli hel och fin igen fick dem gröna stolarna inta hallen. En Blå mönstrad väska har även kommit på plats som jag fyndade på strandmarknaden under semestern. Fågelkrokarna från barnvanligt.se i grönt utförande ska även dem få flyga upp på väggen. Men sen återstår frågan om jag ska kombinera ihop en grön och en gul stol eller hålla mig till en färg. Vad skulle du ha gjort???Bilder: ©Isabella                          Hallen (hemma hos oss.)


Här kommer även lite före bilder på hallen: innan  målningen av dörren och lite bilder på hur det såg ut från allra första början när vi flyttade in. Med terakotta plattor, gön dörr och ett stort element på väggen. Kollage: Isabella..            Hallen före och under renoveringen.

Hallen var bland det första som vi renoverade här hemma. Martin lade nytt golv med Ella som hjälpreda, då var inte skruttan så stor bara 9månader. Väggarna målades vita och efter en stund togs även elementet bort och vänsterväggen kläddes med min kära trädtapet, som vi även har i sovrummet. Proppskåpet kläddes in med hjälp av dekorplast. Ett projekt som jag blev riktigt nöjd med för nu ser man inet att det är ett fult propskåp där.. Nu på senare tid har trädväggen även fått sällskap av fågelkrokar i omgångar bilket har blivit pricket över i.. Vad är du mest nörjd med i din egen hall???

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux