Spel på väggen...

Hej alla fina!!! Hur mår ni idag?? Här hemma börjar det kännas lite ljusare och bättre på många sett. Det är tacka vare dom timmar som nu spenderats med go vänner och familjen. Vi har njutit av solen, gjort dags turer och en och annan utgång med tjejerna på stan har det allt blivit för min egen del. Detta var precis vad jag har behövt och det kan vara därför jag känner mig så glad just nu och full av energi. På efter middagen nu i dag har vi haft en storstädning här hemma och jag har flyttat om lite i Ellas lilla rum. Jag hittade då ett ballong spel i en av lådorna som inte längre var komplett så där av fick det komma upp på väggen i stället, så här blev det!!
Även en ny pläd har inhandlats till sängen och hyllorna har fått sig nya ting och mixats med gamla favoritleksakerna (fler bilder kommer inom kort!!). När vi böt ut soffbordet i vardagsrummet så fick alla Ellas leksaker flytta upp till hennes två rum igen. Jag måste medge att det var ett riktigt skönt beslut att ha dom där uppe samlade på sin plats, för nu leker hon i sitt rum som aldrig förr!!
Foto: © Isabella

I morgon nalkas en shopping dag för min del med en killkompis för i helgen bär det av mot festligheter och Pride festival i stan. Vi ska vara barnfria på lördagskvällen och börja dagen med en grillning här hemma för att sedan göra stan med en skön blandning med folk. Ska du själv in till stan i helgen och kanske se paraden eller delta själv??? Kramar i massor till er alla och pusss på er!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux