Sicilien och relationer...

Hej kära ni nu är vi hemma ifrån semestern och har börjat landa lite i vardagen också.. Sicilien resan har varit välbehövd och vi har haft toppenväder hela veckan, där av fått en hel del färg. Vi har solat badat och åkt vatten rutschkanan i massor, hunnit med att avnjuta en och en annan glass och delikatess där emellan. Precis så som en semester ska vara. Jag rivstartar direkt med att visa er ett axplock av alla 578 bilder som jag han ta under resan.. =)Ditresan gick toppen då det bara var tre timmars flyg så Ella sov i stort sett hela flygresan. När vi kom ner möttes vi av 37graders varmt och soligt väder, rena paradiset. Hotellet var enorm stort och det tog mer eller mindre en kvart tjugo min att bara ta sig upp till receptionen så vi har gått en väldigt massa och fått lite fastare finare rumpor på köpet. Men värmen har gjort att vi mestadels låg vid poolen och stekte. Ella ville så klart genast bada och hon har nästan lärt sig att simma under denna resa (stolt mamma) då hon praktiskt taget har bott i vattnet.Foto: Isabella

När man ändå är i Italien måste man ju testa pizzan och glassen vilket vi också gjorde, men pizzan tog en evighet att få in och var ingen höjdare smakmässigt om jag ska vara ärlig. Glassen där emot var himmelsk, kaffet underbart!!! Den otroligt vackra miljön gjorde hela upplevelsen sagolik ändå. Sicilien är nu min nya favorit resmål och hit kommer jag återkomma.
Foto: Isabella

Det var extra lyxigt att hotellet i våra ögon hade ett eget vattenland som ingick i resepriset. Vägen ner dit var dock inte den lättaste att gå med barnvagn då det var minst en miljon trappsteg ner längst med klipporna. Väl nere vid vatten lands platån löpte Martins och Ellas ben amok, vips sa det bara så var dom uppe i rutschkanan. Hela upplägget var byggt i tre platåer och den sista kanade ner i havet. Helt otroligt fint och så kul!!! Runt om kring klippväggarna fanns det små oaser där man kunde sola och få sig någonting att dricka.

Foto: ©Isabella..

HUR HAR DET DÅ GÅTT MED ALLT OCH OSS??
På kvällarna har vi mestadels tagit det lugnt Ella har varit på minidiscon med oss och senare på kvällen när prinsessan somnade har vi suttit på balkongen i lugn och ro och pratat en massa jag och Martin. Det blir inte alltid så som man tänkt sig, för vi bestämde oss för att ta en paus.. En paus med tid att hitta oss själva på olika håll, tid att tänka och känna efter samt tid för att bli starka som två olika personer igen.


Foto: Isabella.

Hur löser vi då allt??? Vi kommer dock bo kvar i huset en stund och bo ihop som vänner hädanefter tills vi är mogna att gå vidare, dela vardagen med Ella och familjelivet. För ingen av oss vill ha delad vårdnad nu eller flytta i sär bara för att det är så man oftast gör när det tar slut. För oss finns det ingen anledningen i nuläget att lösa det på ett sådant sätt för vi är vänner och vuxna människor som kan bo under samma tak..


Foto: Isabella.

För efter elva år tillsammans är vi ändå så pass starka ihop att vi vill/klarar av att bo tillsammans ändå och faktiskt trivs jätte bra i varandras sällskap trots att det är slut. För just familjelivet är den delen som vi båda vill ha och inte tänker prioritera bort, även den delen som vi var starka med som par och i oss själva med. För Ella är vårat allt, vi tänker inte stressa med att tvinga fram en vardags bild eller förstöra dom bitarna som vi är bra på bara för att man bör flytta isär!! Den dagen kommer säkerligen snart att komma men vi vill få en stark vänskaps relation först och lära känna varandra och oss själva igen så gott som det går innan och om vi nu tar ett sådant steg...Hur kunde det då bli så här??


Vi har inte renoverat sönder vårat förhållande under dom senare två åren som många i våran omgivning kanske tror!!
Den biten har vi med glädje, blod svett och tårar tagit oss an som ett team, varit eniga under hela tiden och kämpat på i hop med. Där har det inte varit några problem alls.. Vi har dock slutat att prioritera oss själva under dessa år som par och under resans gång vilket har kommit upp till juset nu när vi börjar tänka på oss själva igen!! Men nu har vi vaknat och kämpar på var och än för sig för att bli starka igen!!
Foto: Isabella

Det är först nu när vi inte är hop som vi båda kan helt och hållet fokusera på vad vi båda två vill med livet, försöka hitta vilka vi är, vad vi kan bli i framtiden eller inte!! Nu har vi egen tid att försöka känna efter på om vi sakna varandra och inte ta varandra för givet.. För man kan alldrig vara säker på någonting!!! Allt detta låter kanske luddigt, visa tycker säkert att vi är för öppna mot almänheten med allt detta men så ser det ut för oss nu och det hymmlar vi inte om!!

Det finns massor att skriva men just nu är det inte rätt tillfälle för det för mina känslor måste landa lite. Det var ett tufft beslut att fatta detta och jag behöver tid för att greppa situationen, mycket tid behövs!! Vi bråkar dock inte längre jag och martin samt ägnar en hel del tid i hop nu för att vi vill det inte för att vi måste och pratar hur mycket som hällst!! Kanske blir det vi igen kanske inte men i värsta fall har vi efter denna period byggt upp en vänskap för livet, det är värt mer för oss båda än vilket förhållande som hälls!!Foto: Isabella.

Jag kommer säkerligen berätta lite mer ingående om hur vi kommer lösa våran situation lite senare till er alla som mailat för jag vet efter mitt förra inlägg att det finns enormt många fler av er som är nyfikna på den delen, som är i samma situation som oss just nu!! Erat stöd och respons via mail och kontakt har varit enormt stärkande och smickrande för mig, jag har inte hunnit svara er alla än tyvärr vilket ni säkert förstår varför. Ni är fantastiska!!!

För mig handlar nu dom nästkommande dagarna om att få allt att fungera här hemma inför Ellas förskolestart på Torsdag och det är även då som jag börjar jobba på heltid igen. Det är mycket som ska planeras, fixas med och jag har närmare bestämt fyra hela a4 ark som ska bockas av, i går avverkade vi två av dom. Vilket känns toppen bra. Så jag ville bara kika in lite snabbt nu i dag och säga hej till er alla och ge er världens störta kram för ni är underbara!!! Pusss på er.
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux