Vad döljer sig under trappen???

Tack för erat varma välkomnande hem, det är bra skönt att vara hemma igen och få pyssla av sig lite!!! Jag drog i gång direkt med några måste göra saker som stod på listan och först ut var rensa, köpa förvaring och organisera under trappen. Våran hall sväljer inte mycket kläder och skor som ni säkert har sett, men vad döljer/förvarar vi då alla vardagliga måsta ha saker så som ytterkläder och skor?? Jo under trappen!!! För när vi byggde igen stegen i trappen fick vi som ett extra litet rum där under och toalett dörren döljer ingången in dit superbra..Jag har målat alla väggar, allt furu vitt där under och batteridrivna spottar (som man ser lite varstans här hemma) sattes fast under varje trappsteg för bra och smidig belysning funktion, speciellt bra när eluttag inte finns nära till hands. Den svartrandiga plastmattan som vi tidigare hade i köket kom nu till användning och passade utmärkt här in under. En trappstegs förvaringskombination i form av en trofast hylla från Ikea blev klockren för alla Ellas nya dagis bestyr och skor. På väggen fäste vi upp några krokar och sen var det klart...Foto: Isabella

Ingen "fancy makeover direkt" som nu har gjort men ack så användbar, finns det nåt som jag är såld på i inrednings väg så är det just bra förvaring så jag är mer än nöjd med dagens fixande!!! Nu saknas det bara en dymo label maker så jag kan märka upp backarna och några skoförvarings lådor ska också inhandlas. Det har även shoppats en hel del under gårdagen som ni ser på bilden, nu i kväll ska allt bara komma på plats. Sen tackar jag för mig och säger god natt!!! Hur har eran dag och kväll varit??? Pusss// Isabella

Kommentarer
Postat av: Postadress Torslanda

Välkomna hem. Ser ut som en riktigt härlig semester. Och att ni kommit lite närmare en fungerande lösning som känns bra för er.

Smart uppstyrt under trappan!

2011-08-30 @ 21:09:03
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: Matilda - Nu med Viggo i famnen ♥

En sån där dymo-grej köpte jag billigt på clas olsson… bara så att du vet =)

2011-08-30 @ 22:32:18
URL: http://ombytlig.blogg.se/
Postat av: Susanne [Snusans inredningsblogg]

Snyggt och smart! Härligt att få extra förvaringsutrymme.

2011-08-30 @ 23:11:16
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Sofia

Men Gud. Ibland tror jag att jag är synsk. Tio minuter innan jag gick in på din blogg sa jag till sambon: När vi gör om hallen, skulle vi inte kunna bygga igen utrymmet under trappan så man kan ha det som förvaring. Så slipper jag ha nån stor garderob. Jo vi kan titta på det, svarade han. :)Lustigt att komma in här och så bloggar du precis om det! :)Det har ni löst kanonbra!Kram!!

2011-08-30 @ 23:39:10
URL: http://Sofias-liteomallt.blogspot.com
Postat av: Madde - madelajjn

vilken bra lösning! jag känner att jag är dålig på att utnyttja alla "döda" utrymmen här hemma, men det ska det bli ändring på! :)

2011-09-01 @ 21:08:56
URL: http://madelajjn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux