Hjärtligt besked - nu är repotaget tryckt..

Idag har jag haft en jätte trevlig dag med min mor och alla hjärtans dag blev extra bra nu på kvällskvisten, då vi uppmärksammade att vårat hem var med i tidningen!! För idag finns Expressens bilaga Bygg och Fixa att köpa i butikerna och i detta nummer är Ellas husgarderobsrum med, som fotades i höstas av Frida Ekman och Petra kjellström..

 

 
I reportaget berättar vi mer detaljerat om hur vi byggde Husgarderoberna. Vad som är viktigt för oss när det kommer till förvaring i ett barnrum samt avslöjar varför Ella har två rum. Om våran längtan efter ett syskon och hur den resan kan komma att ta lite löngre tid än vi hoppats på.
 
   
Kollage: © Isabella - hemma hos oss.         

Frida & Petra hade gjort ett jätte fint reportage med några små text fel men det kan jag leva med!!! Som t.ex: Våran ålder och yrkes beteckning som inte stämde, för i texten står det att jag är 5år äldre än vad jag är medans Martin fick ett avdrag på ett år den lyckosten. Men det bjuder jag på!!!  Hoppas att eran dag har varit lika toppen som min, just nu har jag glädjerus i hela kroppen känner jag!! Kram//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux