In loved...

En sån härlig dag det har varit och nu fortsätter sen kvällen med en myskväll för två.. Dagen började med att hela familjen tog en tur till IKEA (utan sura miner ifrån M) för lite shopping och turen fortsatte sedan förbi jobbet då några fler nya favoriter inhandlades. Det var så kul att hälsa på mina kollegor, jag har saknat dem så mycket & vilket häligt välkommnade jag fick av Lejla och gulliga Maria. Hela familjen åt sedan lunch på byn och han även med att hämta ut paketet ifrån Jenny med den älskade tapeten i innan vi begav oss hem igen!!!

Jag har pysslat som bara den på eftermiddagen och är nu på strålande humör!! Flitiga det har vi verkligen varit i dag, här kommer nu en smygtitt..
Vad har ni haft för er???


Kollage: © Isabella

Jag älskar det nya påslakan settet som nu mera pryder soffan i form av nya kuddfodral och tapeten under vardagsrumsbordet får mig att le av nöjdhet. För fasiken va bra den passade in!!!! ( "Jenny jag älskar dig", klicka här tjejen för denna låt är för dig!!) Nu ska jag och Martin se på film och summera första deltävlingen i melodifestivalen och än så länge är det ett nja för kvällens bidrag..
Kollade du, vad tyckte du??? Puss på er//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux