Rum för en stjärna mc..

Mc mässa och en rockig start på veckan är en bra sammanställning av helgen som varit för våran del. Lördagen tillbringades på Älvsjömässan då min far ställde ut sin motorcykel och jag fick inviga mitt nya kamera objektive som jag införskaffade i fredags.Vi köpte ett Canon EF 50mm/fobjektiv samt en ny blixt Canon Speedlite 270 EX, det blev riktigt fina bilder men jag bör nog läsa på lite för att få bilderna så bra som jag vill ha dem. :)


Foto & Kollage: © Isabella              utställare - Peter waldenmaier


Annars har helgen varit ganska lungn!! Söndagen sov jag i princip bort och måndagen lika så, jag tror att det inte står helt rätt till med mina struma värden just nu. För jag är verkligen extremt trött och svimfärdig, stissig, uppe i varv hela tiden och vikten börjar skena vilket inte känns okej och kroppen funkar inte alls som den ska..
(Fick tid först nästa vecka till läkaren.) Som tur är har jag en man som är extremt underbar och avlastar mig så mycket det bara går just nu, så i går kväll satt jag som fast klistrad vid tv och njöt till fullo av tv programmet “rum för en stjärna” i lungn och ro utan måsten.. Hur har din helg sett ut??
Kollage: © Isabella         Bilder: tv3 play (rum för en stjärna..)

Inredningsprogrammen ploppar upp som maskrosor just nu (vilket jag inte klagar på), min personliga favorit är bygglov men Simon och Thomas ligger nog ganska jämt på den listan. Ibland tycker jag att S & T går lite för mycket på sin egen smak än på vad familjerna/personerna vill ha, men samtidigt behövs det sådana som dem som tänjer på gränserna och att dem sedan är hookt på orange gör ju bara saken bättre ;) Gårdagens avsnitt var riktigt bra!! Såg du gårdagens program?? Vilket inrednings program gillar du bäst??

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux