Missoni inspirerat i sovrummet..

Nu har min pläd kommit och jag är så glad, den är SNYGGARE än vad jag hade föreställt mig att den skulle vara!!! Rose-Marie är underbar och nu är det bekräftat att hon har magi i virknålarna för pläden är mer än fantastisk.. Hon hade även virkat en kudde till mig med samma härliga mönster på och även en överraskning till Ella som fick mig att gapa av förvåning.. :) Nu andas sovrummet vår och har fått den perfeka looken som vi älskar!! Får jag lov att presentera vårat nu mera Missoni inspirerade sovrum!!


Kollage & foto: © isabella                    Konstnärinna: Rose-Marie Svensson

Idag har jag gått in och ut ur sovrummet minst ett tiotal ggr för att beundra min pläd!! :) Jag har alltid haft problem med vilken färg kombo som jag vill ha och nu slipper jag det problemet!! För nu kan jag i framtiden ändra accent färger fritt, då pläden kommer att passa till alla nyanser!! Just nu gillar jag verkligen kombon orange blandat med rosa/lila toner. Det ända som saknas i sovrummet är som sagt var en kläd lösning till det tomma hörnet och ett elementskydd.. Men jag jobbar på det!! ;)

Extra info till er som har mailat om priser på pläden:
Zick-zackpläden  är gjord i Egyptisk bomull som är lite finare kvallite´och ger pläden den härliga lystern. storlek 75x125cm kostar1200kr + frakt.
150x100cm kostar 1600kr +frakt. Evelinas plädar är ca60x70 cm och kostar ca600kr+frakt.
(Mvh// Rose-Marie själv.)
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux