Robotar i triss..

En ny robot kompis till Ellas rum har anlänt och den fick namnet Prick, han har grön röda kläder. Robotarna är söta alla tre och dessa får vara med lite varstans i huset när Ella får bestämma, för en liten stund sen skulle Plåtis tydligen bada enligt den lilla madammen.. (Jag och martin var dock oväntades om detta)
Just nu åker Plåtis torktumlare och för en stund sedan låg han dyngsur i badkaret tillsammans med hundis och ankan. “Mamma Ella bada Plåtii” sade busungen och skrattade!! Jag vet inte om jag tyckte att det var lika kul fast hennes skratt får mig att smälta!!


Kollage:  © Isabella

Vi har verkligen haft en jätte mysig helg och fått så mycket gjort samtidigt. Ellas borg har fått ny mysbelysning och lite varstans har det kommit upp nya små detaljer..  Vi har även gjort ett betydligt större familjeinköp inför aprillmånad som jag längtar så efter!! Men det mysigaste av allt denna helg är den kvalitetstid som jag har haft med mina två skatter!! Om en liten stund kommer Martin vän över på lite kaffe och sedan ska kameran fram för nya vardagsrums bilder är på ingång.. ;) Hur har eran fredag och lördag varit, jag är så nyfiken!!

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux