Mini kök och inrednings fika..

Mini köket har ju blivit med blandare och jag kom på att inte har visat den för er!! Hela blandar historien är lite snurrig faktiskt precis som jag själv just nu!!! Jag har länge varit på jakt efter blandare till lekköket men inte hittat en som uppfyllde min krav. Jag ville ha en mini blandare så lik den stora original blandaren (som vi har i stora köket) som möjligt. Då jag inte vill lägga en förmögenhet på en leksaks blandare har jag fått letat i evigheter utan resultat. Men sen förra veckan när vi besökte vinden låg en blandare bara "hokus pokus" där, som sedan passade perfekt till lekköket!!!
 


kollage: © isabella


- Nej det var ingen hustomte som hade trollat upp/fram blandaren på vinden utan det var helt enkelt så att vi bara hade förträngt att vi köpt den. För flera månader sedan passade vi nämligen på att inhandla en blandare på Rustas rea (till den framtida totalrenoveringen av badrummet där uppe), den lades sedan upp på vinden i väntat på bättre tider och glömdes bort..  Ibland är det bra att vara tankspridd, vist är den stora och lilla blandaren lika varandra???
 kollage: © isabella


Uppdatering på vardagen här hemma:
I går var det fullt upp med läkarbesök, provtagningar och ny utredning som drar igång snart. (Förhoppningsvis får vi svar denna gången på varför jag mår som jag gör.) Mitt i stressen och alvaret i går fick jag ett härligt mail som fick mig att skingra tankarna, det var en journalist ifån “mitt i - tidnigen” som hade en förfrågan och önskan om att få komma hit hem och prata trender och inredningstankar med mig. En sådan förfrågan kan jag inte tacka nej till!!! Det blev snabba bud och redan i dag om några timmar kommer hon och fotografen hit hem. Vilket ska bli så kul, men lite nervös det är jag allt!!!

P.s vårat kök är även med i ikeas tävling, gillar du Ellas lekkök får du gäran trycka på hjärt knappen här..

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux