Borgligt köp...

Jag vill tacka så mycket för era förslag om kuddarna i mitt tidigare inlägg och tack för era vänliga ord. Jag uppskattar verkligen att så många tog sig tid att hjälpa mig att få igång tankeverksamheten igen!!! Att ta bort allt det svart vita som Dessi, Petra och Anna föreslog är jag riktigt sugen på att testa. För att kunna plocka bort allt det svart vita behöver jag även byta ut tyget under glasskivan på vardagsrums bordet. Så i dag blir det en tripp tillsammans med Ella till Ikeas textilavdelning, för nu har jag lite nya tankar och idéer att klura på!! Det ska bli så roligt!!! Jag skrev även om ett "borgligt impulsköp", här kommer nu svaret!!

 
kollage: isabella      Lekborg och produktbild ifrånveravera.


Som ni ser så är det snabba impulsköpet inget minder än en lekborg ifrån Veravera som vi fyndat på blocket!! Jag har sedan ella föddes haft en stor förkärlek till denna otroligt söta lekmöbel men aldrig haft ekonomin eller någon plats att ha den på. När jag fick syn på den igen till ett bra pris började tankarna snurra, måttbandet åkte fram!! Vi har ett outnyttjat hörn i Ellas lilla barnrum i dagsläget som inte kommer till sin fulla rätt då hörnet har varit mer dekorativ än användbart. Ella har inte suttit där många min och hon tycker inte alls att det är en mysig plats för varken sagostunder eller busiga lekar tyvärr.. 

Som dem flesta av er redan vet är vårat lilla hus bara 85kvm stort, jag försöker därför utnyttjade varje liten kvm på rätt sätt och efter våra behov. Därför har jag gått och irriterat mig på det lilla outnyttjade utrymmet i hörnan fram tills idag då borgen ska sättas på platts. Jag har inte hunnit tagit kort på borgen än, så under tiden vi pysslar och försöker få den på plats får ni njuta av en produkt bild ifrån Veravera. Jag tror att det tidigare lilla tråkiga hörnet kommer att få en helt annan positiv roll nu!! Eller vad tror du????Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux