Färggran dukning med bus..

Barnsligt kul var det att dekorera inför Ellas första barnkalas  och färg tokar som vi är här hemma, var det extra kul att få gå lös ordentligt!! Jag valde att frossa i så många färger som jag bara kunde rafsa ihop här hemifrån i materiell väg. Vi samlade ihop barnstolarna ifrån alla rum, vrår och dukade långbord i vardagsrummet och som sedan förvandlades till dansgolv. Lite roligt var det att alla stolar var olika, precis som dem små trollens personligheter. Här kommer lite bilder på hur bordsdukningen såg ut innan kalaset började.


Foto: Isabella        (lugnet före stormen..)


Kalaset!!!

Det var ett fantastisk dag i går och Ella fick så mycket fina saker och det bästa av allt var att hon fick skratta hela dagen med sina vänner. Det var en helt slut liten 2-åring till dotter som nästan somnade stående i gårkväll efter att alla hade gått hem. Tack alla våra nära & kära för att ni gjorde Ellas dag speciell och ett stort Tack till alla er läsare/vänner för dem gulliga gratulationerna!!! Ni är bäst!!!

 foto:isabella

I dag har vi firat Ellas 2-årsdag igen och nu på hennes riktiga födelsedag!! Den 16jan kl 15:09 föddes våran älskade lilla flicka som fick namnet Ella Tindra Elicia!! Med sina små mått och ynkliga gram kom hon ut efter en orosfull och riskfylld graviditet. Ella fyllde våra hjärtan till brädden med dem underbaraste av alla känslor!! Kännslor som vi kämpat så länge för att få känna och få dela med vårat troll!!!!

Vi är så glada för att vi har dig Ella, vi älskar dig så otroligt mycket!!!!! Hur mycket då kommer du säkerligen att fråga oss någon gång i framtiden??
"Mer än till oändligheten och vidare" så mycket älskar vi dig!
(Så oändligt mycket att det bara är du som kan förstå och mycket mer där till!!)
FÖR VI "GOM DIG"..

I kväll ska det bli så skönt att bara få sitta ner i det tysta och mysa till premiären av solsidan tillsammans med mitt andra manliga hjärta!! Hoppas att din kväll blir precis så bra som du vill ha den!!!! Kramar//Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux