Färgglad shopping och ett "borgligt" impulsköp

Vi började turen till Åhlens för att införskaffa den rutiga och färgranna "kudden Rubrix" som jag har suktat efter länge. Jag sprang även in en snabbis på jobbet för att hinna köpa några fler färgglada kuddar till Ellas lilla rum för bara 29kr/st på rean. Undertiden ringde Martin ett samtal inför våran "borgliga" kvälls hämtning. (Vad det var för borgligt impulsköp får ni se i morgon!!)

Väl hemma igen drog vi upp på vinden för att shoppade lite till!! Jag har en förmåga att köpa på mig en massa kuddar, stolar och skor av samma typ fast i olika färger när jag hittar dem där speciella favoriterna. Förra året var det kuddarna ifrån H&M Home som lockade mest!! Jag köpte både plädar, kuddar i olika lekfulla och färglada utföranden. Väl uppe på vinden idag låg dem där så fint och väntade på mig, jag fann även textil köp (till min stora lycka) som jag hade glömt bort att jag hade..


Kollage: © isabella.


Men nu är bara frågan hur jag ska kombinera kuddarna i soffan??? Är det nåt som jag inte kan så är den biten ”less is more” för jag har en förmåga att vräka på med soff kuddar. Nu behöver jag er hjälp för att få till en bra mix. Ni har ju nu sett mina nya inköp, vindsfynd och även dem kudd och färg kombinationerna som vi har haft tidigare i vardagsrummet. Hur tycker du att jag ska kombinera nu, och vilken/vilka färger???? Jag behöver verkligen eran hjälp med detta, då jag har kört fast!!!!! Bäst ide/kombination får en liten present som tack för hjälpen! :)

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux