svensson svensson, - orange familje lycka...

Det skämtas ofta om Svensson Svensson familjer bland folk och vänner i min omgivning och jag får ofta höra att du är en riktig Svensson nu!!! Ni känner säkert igen dem skämten som jag menar: barn, villa , vove, volvo m.m Jag brukar alltid säga att nej jag är inga Svensson för jag är inte gift än!! (mina två älsklingar heter nämligen Svensson i efternamn) men nu får jag ge upp Svensson diskussionen!! För nu håller inte mina motargument längre i Svenssonträsket då vi i dag klockan fem blev med det sista (V) för att räknas som riktiga Svenssons!!!!


Kollage: © isabella                   Puppy: formgiven av Eero Aarnio för magis.


Igår fann jag min nya lilla orange (M) vän på blocket för 300kr efter lång tids letande!! Jag är så glad att jag hoppar runt här hemma snart av lycka (trots att jag är så förkyld..)
Blocket är en underbart guldgruva i bland!!! :)
Jag vill även ha en riktig hund vilket vi är oense om då Martin är en katt människa, så jag får nöja mig med en plasthund så länge!!! ;) Men som ni ser på bilden här ovan är inte Ella lika glad som mig då det inte är en levande hund som flyttar in.. Men jag tror att hon kommer bli glad igen när hon får leka med våran nya orange vän!!!
Eller vad tror du???
Är du en hund eller katt människa???

Nu väntas en lung kväll i soffan med film maraton, det blir det ända marton steg som jag och min förkylda kropp tänker ta i dag!! (Film tips motages tacksamt!!!!) Kramar//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux