Rutigt randigt och färgglatt..

Vardagsrummet har fått nya kläder och det känns så bra!!! Vindsfynden återanvändes och det blev även en tripp till Åhlens förra veckan igen för att komplettera med lite nytt. Vi köpa nytt tyg till bordsskivan och jag råkade även springa på två stycken lekfullt randiga kuddar, som fick följa med hem. För att spä på den där lekfulla känslan lite extra brukar vi alltid använda mig av några utvalda leksaker som dekorations detaljer i inredningen här hemma. Vilka favoriter tror du att vi har använt oss av den här gången? ;)


Kollage: © isabella          Bilder: privat.

I dag ska vi måla två st nya trä lådor som vi ska ha under soffbordet. Det ska bli ett kul litet mor och dotter projekt!! Just nu sitter vi & myser i soffan, Ella kollar på ett avsnitt av Makka Pakka. Det är en härlig dag och ljuset flödar in genom fönstret, jag kan nu samtidigt se hur skitiga mina fönster verkligen är!! -SUUUUUUCK!!!!!

Jag våndas över att behöva putsa dem för är det någonting som jag absolut inte är bra på så är det att Putsa fönster samt steka pannkakor och plocka in i diskmaskinen. Det blir alltid fel och det slutar oftast (alltid) med att Martin får göra om det och göra rätt efter mig!!! För jag fixar verkligen inte dem tre sakerna. Vad är du mindre bra på??
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux