Gult och gråttBilder via: melissa , housetweaking ,thrinethorseninsidehomepage  ,Fentonlivingetc 

Tack för alla era söta kommenterar i förra inlägget och det av så kul att läsa era svar som gav mig ny inspiration och många leenden!! Att Anna ville se mer av gult och Susanne hot Pink tillsammans med orange som Dessi ville se mer av, skulle i kombination med rött som ullvi32 svarade bli en fin varm Kombination om man slog dem samman. Det var intressant att få reda på när erat intresse för inredning startade och det verkade som att dem flesta av er var lika tokiga som pysselliten som har hållit på sedan 13års ålder & som Petra som har hållit på med inredning så länge hon kan minnas...

Att kök, tvättstugor och badrum stod högst på rusta upp listan tillsammans med hallen som Yenny gärna skulle vilja slå upp en dörr i fick mig själv att tänka och känna efter lite.. När jag hade tänkt klart ångrade jag mitt eget svar lite och kände lite mer så som Susanne faktiskt "att nej det vore ganska skönt att slippa rusta upp någonting alls just nu", då renoverings suget är ganska mättat både hemma hos henne som bygger hus just nu och hos oss som har fixat och donat hela förra året..Vi verkar dock alla vara överens om att ful furu och körsbärs färgat är banlyst ifrån våra hem om vi fick bestämma!!

Jag skrev ju även i mina svar att jag trodde at gult och grått var en kombo som vi kommer att få se galet mycket av i år, så i dag bjuds ni därför på inspiration i dessa två färger!!! (En kombo som jag själv har börjat falla för!!!)

 
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux