Borliga invigningen firas.. (slutresultatet..)

Här hemma firas det i går och idag. Det är ingen som fyller år denna helg utan vi firar att Barnrummet är klart. Helt färdig målat och sängen blev så bra, rummet känns mycket större utan spjälsängen!! Borgen har även den bättrings målats och är nu som ny. Igår ägde invigningen rum och det busade som bara den vill jag lova. Stegen har vi tagit bort för tillfället, då nya halkskydd ska stryckas på. På underdelen av borgen har vi bullat upp med kuddar och sagoböcker, Övre plan är tomt än så länge. Ella leker titt ut och busar för fullt med sin nya koja och vi får lite extra egen tid som verkligen uppskattas just nu. Det är vardagslyx för mig!!
Kollage: © isabella.  


Dem röd prickiga vimplarna ifrån Modelmini har fått en matchande kompis i form av nya sängkläder med docksöta prickar. Jag hittade en webbsida vid namn Palidesign där alla sängkläder är handgjorda och är av den mjukaste kvalitén jag känt. Ellas sängkläder är vändbara med röd/vit prickigt mönster på den ena sidan och Små vit/röd prickigt mönster på den andra. Jag är bra sugen på att köpa fler sett i färgerna svart och rosa också. Eller kanske dessa med svampar på!!??

Nu bär det snart av till svärmor för en lördags fika för våran del, kvällen och morgondagen kommer bli lugn. För under dessa två dagar tänker vi inte göra många knop!! Vad ska du själv hitta på???

 
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux