Virkad magi!!

Virkning och textil hantverk fascinerar mig enormt mycket och jag beundrar verkligen människor som besitter hantverkskonster som dessa. Själv har jag tummen helt upp i det blå när det kommer till sömnad och textilier. Någon som är raka motsatsen till mig är Rose-Marie Svensson. Hon ger mig än otrolig vitaminkick med sina underbara alster och virkade plädar, som går i regnbågens alla färger!! Jag är häligt vårkär i den sicksackmönstrade pläden här nedan som jag även kommer att beställa inom kort. Här kommer nu ett axplock i från Ros-Maries färsprakande hantvers sortiment!!


Kollage:isabella      Produktbilder: Ros-Marie Svensson.

Rose-Marie Svensson bor i Timmernabben som ligger mitt i mellan Oskarshamn och Kalmar tillsamman med sin man och tre barn ( den äldsta utflugen sedan flera år), två katter som heter Enzo och Tiger. Dom bor i en svart villa med vita knutar, det är där inne som Ros-Marie utför sin magi med virknålen. Utanför huset står blommorna i färgstark blom under vår och sommar säsongen, kanske är det Ros-Maries stora trädgårds intresse som inspererar henne til att virka med mycket färg?? 
Hon har alltid tyckt om att jobba med sina händer och har provat på det mesta inom hantverkskonsten, målningen är det som hon har hållit på längst med säger hon själv. Ros-Marie har haft en hel del utställningar under åren där hon både har visat upp sina konstverk i material som betong, mosaik, tyg och garn. 

Jag tycker att det är djupt imponerade hur hon kan skapa sådanna vackra ting med hjälp av en liten sticka och ett nystan, kanske är henens virknål magisk?? ;)
Hittade du någon favorit??? Hur är det med dina kunskaper kan du virka och sy??

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux