Produkten som jag inte kunde blunda för!!

Vad var det då för nåt som jag inte kunde låta bli att blunda för tidigare i veckan?? Jo det var inget mindre än dessa 3d vägg dekorer ifrån företaget Happy fejs som fick mig trollbunden. Som ni vet är jag svag för annorlunda lösningar som sticker ut!! Både i vårat sovrum och i köket finner man struktur tavlor i vitt med 3d effekt, (jag älskar dom!!) När jag såg att man nu kunde klä in en hel vägg med denna teknik jublade jag högt och slog till direkt!!! Titta bara på dessa bilder för vist är det läckert!!!


Bilder: happyface.se

3d dekorerna är formgjutna i bambu och finns i 4 olika modeller, levereras i vitt utförande och kan därefter om så önskas målas i valfri färg. Det ska enligt beskrivningen vara enkelt att sätt upp dom, man behöver inte något förarbete så som spackel eller liknande, sätts upp med tapetklister för tunga tapeter om man vill ha dom permanent på väggen. Eller stark dubbelhäftande tejp om man vill ha dom tillfälligt uppsatta (mässmontrar osv.)


Kollage: Isabella

Jag ska ha mina dekorer uppsatta på hela tv väggen här hemma och jag är verkligen förväntansfull och tror att dessa väggplattor kommer att liva upp hela rummet. Dom plattorna som jag valde heter Moonscape och har den där snygga runda formen som jag diggar. I går kväll anlände 6,3 kvm med plattor hit hem så gissa om det kliar i pyssel fingrarna just nu för att få upp dom. Det är sällan som jag fastnar direkt för en ny produkt och jag brukar alltid behöva fundera ett tag innan jag slår till, men nu blev det verkligen kärlek vid första ögonkastet så det fanns inget att tveka över.
 Är du själv en funderare och måste tänka en stund innan du slår till med ett inköp??

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux